writing-img

sankanje Kr. Gori

clock-img

16.12.2009, 14:22

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ali se da v sklopu smučišč tudi sankati?Vemo samo za sankališče v Martuljku ko se spustiš po eni cesti.Kaj mi še priporočate?

clock-img

16.12.2009, 14:46

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Ja se da, na smučišču je namenjen prostor tudi za sanjkanje, ampak bolj za otroke, no mislim ni ravno velik plac. Je pa čist lušno. Drugač pa je fajn spust s tromeje!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

16.12.2009, 17:01

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

A to je tista proga kjer greš gor s kekcom 4-sedežnico?Koliko pa stane sankališče?A ti pripada tekoči tepih?
Kje pa je na tromeji sankališče, razen za bovec vemo?

clock-img

16.12.2009, 17:30

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Ne, za sankanje (tako za otroke) ni nic treba placat, pa nobena zicnica ti ne pripada user posted image user posted image user posted image  Zraven otroskega vrtca je kratko sankalisce. Organizirano sankanje je pa drugje, Sednjek ima to cez, ce se prav spomnim.

clock-img

16.12.2009, 19:54

clock-img

jar

pencil-img

248

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

A to je tista proga kjer greš gor s kekcom 4-sedežnico?Koliko pa stane sankališče?A ti pripada tekoči tepih?
Kje pa je na tromeji sankališče, razen za bovec vemo?

zraven kekca (kjer je snowboard proga) je skozi gozd speljana proga za sankanje. cena naj bi bila 5 eur za žičnico in spust, sanke dobiš na vrhu.

na tromeji se da sankat po cesti, sani izposojajo pri domu (bivša karavla), to je na pol poti na tromejo. seveda mora še sneg zapast.

martuljek - sankanje je po cesti, ki križa kolesarsko, ob smučišču. ponoči je osvetljena in ima organizirano sankanje.

včasih se je dalo sankat tudi po cesti v tamar, pa je tam občutno preveč peščev in meni ni več fajn, pa še sonce je tam šele februarja, pa parkirnina v planici

< Sporočilo je popravil jar -- 16.12.2009 19:55:56 >

clock-img

17.12.2009, 16:42

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala za info.Zanima me še če kdo ve kako izgleda sankanje v Tarvisiu?Je kdo biltam , cene?Sem brskala pa pišejo cene samo za smučanje.Slikca s sankami pa je.Zanimajo me izkušnje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem