writing-img

savudrija, ali je ok?

clock-img

06.06.2008, 19:19

clock-img

atena

pencil-img

71

Ali je že bila katera v Savudriji, kako je predvsem me zanima ali je voda čista, ker če je tako umazana kot na slovenski obali ne pride v poštev.Ali je že kdo dopustoval v apartmajih villa laura?Hvala  za pomoč

clock-img

06.06.2008, 19:27

clock-img

Tempera

pencil-img

40

Mi imamo v bližini te vile vikend in odkar hodim jaz tja (10 let), je bilo morje umazano 2x - obakrat je po neurju prineslo ful trave in svinjarije.... Drugače mi je všeč, ker je blizu, hitro si tam.... Normalno, ne moreš primerjati z Dalmacijo, ampak je vseeno lepo user posted image

clock-img

06.06.2008, 19:30

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

sem bla enkrat s starši pa ne grem nikoli več tja.
bili smo v apartmajih blizu hotela moj mir-tam smo se javili in dobili ključe.
kopati se je bilo skoraj ne mogoče ker so bile velike skale in zelo veliki valovi. je pač rt in veter vedno piha. kopat smo se hodili malo stran in vedno plačevali parkirnino...

v teh apartmajih smo bili. na obali je sicer bazen ampak samo za gleta ker voda je v njem milo rečeno svinjska.
http://www.travel-tourist.com/obj3248_si.htm

< Sporočilo je popravil pajčolanka -- 6.6.2008 19:33:35 >

clock-img

06.06.2008, 19:33

clock-img

Tempera

pencil-img

40

IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

sem bla enkrat s starši pa ne grem nikoli več tja.
bili smo v apartmajih blizu hotela moj mir-tam smo se javili in dobili ključe.
kopati se je bilo skoraj ne mogoče ker so bile velike skale in zelo veliki valovi. je pač rt in veter vedno piha. kopat smo se hodili malo stran in vedno plačevali parkirnino...

Jp, pri Moj-mir-u je res tako.... skale in veter.... ta vila je na drugi strani rta, pri Crvenem vrhu....

clock-img

06.06.2008, 19:35

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

no za drugje ne vem, saj drugače se mi zdi je bilo kar lepo, je bilo čist zraven kampak ki se  mi ni zdel slab-obala ne vem kak je bla tam, tud do svetilnika je blo luštno it za peš...

clock-img

06.06.2008, 21:17

clock-img

nu_tella

pencil-img

394

Ojla!

Če že ne gre drugači bi ti jaz svetoval vsaj Kanegro, ker tam se mi zdi, da je edina normalna plaža od Hrvaške meje do umaga.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

clock-img

07.06.2008, 11:52

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

meni je blo super tud v lanterni pri poreču.
bom še ziher šla kdaj tja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem