writing-img

se da zamakniti menstruacijo?

clock-img

27.11.2013, 11:20

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni,
mene pa zanima če se da kako zamakniti menstruacijo za kak dan, mogoče en teden???
ne jem KT zato karkoli z njimi ne pride v poštev...
problem je v tem ker z dragim kmalu praznujeva pomembno obletnico in ravno takrat bi morala dobit obiske user posted image
obstaja način, da bi jo zamaknila, mogoče kaj v zvezi z prehrano? dodatki v prehrani?

hvala za odgovore

clock-img

27.11.2013, 13:08

clock-img

browneyes

pencil-img

32

Uf, če KT ne ješ, potem bi morala nivoje hormonov naciljat in to zadosti zgodaj. Ne vem za nobeno prehrano ali prehranski dodatek, ki bi to na hitro naredil.

Po izkušnjah mi je edino kolegica iz DIFa enkrat govorila, da je močno pretiravala s športom in ji je menstruacija izostala, ampak to je bilo za daljše obdobje.

clock-img

27.11.2013, 13:56

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Da bi se to dalo s hrano, ne vem. Če se prav spomnim, sem jaz enkrat dobila od G tablete za zamik M zaradi morja. Ampak to niso bile KT, ker jih takrat nisem jemala.

clock-img

09.12.2013, 10:53

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Točno tako.. pojdi do G, obstajajo tablete za to... tudi jaz sem jih že jedla, ko smo šli na morje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem