Ne bit neumna!!! Nic dodajat, doji po obcutku: Da otrok dovolj poje je vec pokazateljev: redno polulane in pokakane plenicke, pa zadovoljnost dojencka je tudi pokazatelj.
Nic ne skrbi!!!! Mater sem jezna ob taksnih nasvetih...
Še ena, ki se popolnoma strinja s Seven.
Moja najstarejša že v bolnici ni čisto nič pridobila na teži (10 let nazaj smo bili 10 dni v porodnišnici), le dol je šla s težo. So hoteli, da še kak dan ostaneva notri, da bi vsaj nekaj dobila gor. Ampak jaz sem hotela domov. In sem jo morala vsak teden vozit nazaj na tehtanje. Je pa bila isto, kot tvoja - bolj zaspane sorte. Med dojenjem je zaspala in je nikakor nisi mogel zbudit. Tudi noči je prespala cele - od začetka.

In babica mi je rekla, da jo moram vsaj podnevi zbujat, saj je spala po 5 ur skupaj. In sem jo lepo pustila spat, babici pa rekla, da jo zbujam. Ja, tudi meni je svetovala dodatek. Ampak, če razmisliš: otrok je zadovoljen, ni siten, zdrav, spi - zakaj bi mu dajala dodatek, če še niti dojk ne izprazni?

Več, kot dovolj ima od dojenja. Je pa res, da smo tudi odrasli eni bolj debele, drugi pa bolj suhe sorte. In verjemi, prav neokusno mi je, ko vidim otroke (še bolj pa dojenčke) dobesedno zavaljene.