writing-img

se kateri čveka?

clock-img

25.12.2010, 14:53

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Pri nas božiča ne praznujemo, pa še možek dela cel dan, tako da sva sami z malo. Mala se veselo zabava z vsemi igračami ki jih je decebra že dobila, men pa je malo dolgčas, oz. se mi nič ne dauser posted image

clock-img

25.12.2010, 15:29

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Ojla!
Mi smo pa do zdaj praznovali, zdaj je pa možek službeno ušel, mali sestavlja Legokocke, jst pa skušam glavobol pregnat...

clock-img

25.12.2010, 15:59

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Šorti, odpakiraj možekov helikopter in ga preizkusi user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

25.12.2010, 16:34

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Udb, tudi mene muči glavobol, trenutno pripravljam pozno kosilo, ke rpride mož domov na malico.

Colt helikopter je že stestiranuser posted image

clock-img

25.12.2010, 19:04

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Maš kakšno slikco? Me zanima ker model je....ker tut jaz razmišljam da bi kaj podobnega nabavil za nečake user posted image Hm, si upoštevala pravila in ga šla stestirat za stezo na Brnik? user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

26.12.2010, 12:54

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

KUKUC

clock-img

26.12.2010, 12:56

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

KUKUC

BU !!!

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

26.12.2010, 13:43

clock-img

Colt

pencil-img

2988

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AMEN!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem