cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

se malo o sterilizaciji

clock-img

30.01.2008, 15:33

clock-img

Anonimen

ojla...samo eno vprasanje za tiste, ki ste sle na sterilizacijo zaradi zdravstvenih zadev (pred 35 letom)...ali se v vsakem primeru potem se caka 6 mesecev, ali lahko zaprosis da naredijo prej?
evo toliko..in hvala za info
by

clock-img

30.01.2008, 18:30

clock-img

Suza

pencil-img

143

Če bi sama prej vedela, kakšne težave bom imala po carskem rezu in da zaradi tega ne bom imela več otrok bi bila prosila, da mi naredijo sterelizacijo ko sem imela carski rez. Sem imela dogovorjenega. Zdaj pa več ne grem pod nož prostovolno kar tako.
Iz zdravstvenih razlogov je sicer nekaj drugega.

Vendar mislim, da mimo komisije ne gre, ne glede na starost. Največ informacij pa boš dobila pri G.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

clock-img

31.01.2008, 23:10

clock-img

pika74

pencil-img

6782

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ojla...samo eno vprasanje za tiste, ki ste sle na sterilizacijo zaradi zdravstvenih zadev (pred 35 letom)...ali se v vsakem primeru potem se caka 6 mesecev, ali lahko zaprosis da naredijo prej?
evo toliko..in hvala za info
by

poznam primere, ko so naredili prej - pozanimaj se

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

01.02.2008, 10:09

clock-img

Anonimen

pika..pa saj se ravnokar trudim pozanimat - tu na forumu :):):)

clock-img

02.02.2008, 21:31

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Meni ni bilo treba čakati 6 mesecev. Dr mi je napisala na napotnico da je nujno in da prosi brez za odobritev posega "brez dobe za premislek" zaradi tega in tega in tega.... Takoj ko sem dopolnila 35 let mi je komisija odobrila poseg. Opravila sem ga mesec kasneje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem