writing-img

se ne razumem več

clock-img

01.06.2009, 19:42

clock-img

teji

pencil-img

93

v glavnem stvar je taka   ovolacijo sem mela 20-25.5 in od takrat mam eno samo spikanje v jajčnik ponavadi imam močan beli tok tokrat vse suho..user posted image  bi moga dobit 5.6  ali katera ve kaj je to????

clock-img

01.06.2009, 19:53

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

Boš videla 5.6. saj veš znaki so pri vsaki drugačni. Rade volje bi ti rekla da je to znak za user posted image , vendar ne morem. Sama imam ravno obraten primer. Špikanje in veliko belega toka namesto malo kot normalno. 

clock-img

01.06.2009, 19:59

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

Joj, veš kako čuden cikel sem jaz dala zadnji skozi...običajno...kaj običajno, vedno imam m na 26 - 28 dni in posledično je moja o vedno 12 ali 14 dan ciklusa, vedno jo čutim - pikanje po jajčnikih, res pa sluzi običajno ni...

No in ta zadnji cikel sem ker me je že 8 dan pikalo nardila o test in ta je bil +...ok smo veselo user posted image ...pol pa
12 dan ciklusa zopet bolečine in celo malo sluzi ...nardim o  test +...ok druga o v enem ciklusu...ok morda bodo dvojčki sva mislilauser posted image user posted image ...pa seveda spet veselo user posted image  in prsi začno bolet ful...pa sva mislila...no upala...da morda pa bo...in hmmm...26 dan točna kot ura pritečeuser posted image user posted image ...tako pa ni nič iz dvojčkovuser posted image

Bo pa zato zdaj naš mesec...junij...junij.....

Tako da veš, težko ti rečem, ampak včasih nam jo hormoni zelo zakuhajo....

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

clock-img

01.06.2009, 21:44

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

ne ne ve....tut G ne ve....

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

clock-img

06.06.2009, 05:53

clock-img

teji

pencil-img

93

no da javim da mi že zamujauser posted image  2 dni ,belega toka še ni nobenih bolečin , edino utrujena ampak to prepisujem drugam..... bom v ponedeljek če ne bo naredila test!!!!

clock-img

06.06.2009, 08:14

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

Sporoči rezultat :)

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 6.6.2009 8:15:57 >

clock-img

06.06.2009, 08:17

clock-img

teji

pencil-img

93

upajmo da bi bilouser posted image , ampak nimam več upanja po 4 letih mučenja,ko bo bo

clock-img

03.09.2009, 14:53

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Hojla,
Meni menstra zamuja 10 dni,joske me mal bolijo,beli tok mam prevecuser posted image ,kadilka sm ampak zadnje case mi gre na bruhanje,vcasih me spikajo jajcnikiuser posted image a sm mogoce noseca??

< Sporočilo je popravil Sreča in ljubezen -- 3.9.2009 14:58:27 >

clock-img

03.09.2009, 15:04

clock-img

talika81

pencil-img

2233

IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen

Hojla,
Meni menstra zamuja 10 dni,joske me mal bolijo,beli tok mam prevecuser posted image ,kadilka sm ampak zadnje case mi gre na bruhanje,vcasih me spikajo jajcnikiuser posted image a sm mogoce noseca??

naredi test in boš vedela.
simpl.

v 3 - 5 minutah ti bo vse jasno, ko boš nardila test.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem