writing-img

se spomnete kdaj st enazadnje?

clock-img

13.10.2007, 22:15

clock-img

CD

pencil-img

10

sicer to ni moj problem..mi2 imava kjub kakšim prepirom kar dobro spolnost..ampak je to problem moje svakinje..ženska se niti ne spomne kdaj sta nazadje..sem ji rekla naj proba s aveškami, pa malo tak romantičnržega vzdušja, pa masaža.., pa striptiz, pa vseg apoga...vse je že probala, njemu pa nikakor ne paše...začela je sumit na drugo, vendar ni prepričana, svetovala sem ji odkrit pogovor

kaj bi ve naredile na njenem mestu..full se mi smili, ker je res vredu punca. pa tudi on je fulll vredu, vsaj navzven kaže to.

clock-img

13.10.2007, 22:20

clock-img

Anonimen

Hja...mogoč ma pa tip kkšno obdobje. Če ga majo ženske ga majo lhku tud tipa a ne.
Al pa je zmatran, pod stresom....al pa kaj jst vem kaj. Sam da pa že tolk dolg nista da se ne spomniuser posted image
Ta je pa res mal kruta no. A če striptiz zapleše un kar gleda pa nč al kajuser posted image
Sej me kap mndeuser posted image
Pa ga je vprašala oz. se kej pogovarjata o tem?

clock-img

13.10.2007, 22:42

clock-img

Anonimen

Po moje tip nima nikol tko dolgo obdobje, ko mu ne bi pasal... Zadeva je preprosta.. zenska mu ni privlacna.. al fizicno al pa mentalno.. Z njo, zaradi necesa vec nima filinga.. Grem stavit, da ce mu pripeljes drugo, ki mu je vsec.. bo hitr konc vseh stresov in tezav..

clock-img

13.10.2007, 22:44

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Po moje tip nima nikol tko dolgo obdobje, ko mu ne bi pasal... Zadeva je preprosta.. zenska mu ni privlacna.. al fizicno al pa mentalno.. Z njo, zaradi necesa vec nima filinga.. Grem stavit, da ce mu pripeljes drugo, ki mu je vsec.. bo hitr konc vseh stresov in tezav..

odgovor na dlani!user posted image

clock-img

13.10.2007, 23:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.10.2007, 23:02

clock-img

Anonimen

Nazadnje sem danes zjutraj. Je bil takorekoč vodni seks.user posted image  (beri poln mehur)

clock-img

13.10.2007, 23:04

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

vodni seks.

kako pa to zgleda..a se zraven treseš od tega da se nebi v hlače al od veseljauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2007, 23:07

clock-img

Anonimen

Vodni seks je jutranji seks. Vodni zato, ker je poln mehur.user posted image

clock-img

13.10.2007, 23:09

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

ja,ja samo da si uživala...user posted image

clock-img

13.10.2007, 23:14

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2007, 23:16

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

če se ne zapomin, naj pa piše dnevnik. bo razumela še veliko več, kot samo sex

iz malega zraste veliko

clock-img

13.10.2007, 23:21

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

če se ne zapomin, naj pa piše dnevnik. bo razumela še veliko več, kot samo sex

ja ampak samo za sex..

< Sporočilo je popravil bad girl -- 13.10.2007 23:27:49 >

clock-img

13.10.2007, 23:30

clock-img

Anonimen

Ne, se ne (sam zdej ne vem kterga smajla naj prlepim user posted image  al user posted image )

clock-img

13.10.2007, 23:32

clock-img

Anonimen

Odgovor na naslovno vprašanje - nazadnje še nisem. ŠE BOM. user posted image

clock-img

14.10.2007, 00:10

clock-img

artista7

pencil-img

816

Kaj pa jaz vem. Jaz se strinjam z Darjo - je pa tud res da nisem že 14dni ker sva trenutno z mojim 1000 km prbližn naraznuser posted image
Škoda mi je para. Če je še v glavi ljubezen, se splača kam iti morda, na kako kopel (to men prvo pade na pamet) - vem da imajo nekje kopeli, mislim da v Dolenjskih, k ti dajo zraven jagode pa šampanjec, pa se kopaš v jacuzziju. To bi blo men noro za popestritev... Evo, mam že ideje, to bo noro k pridem nazaj!!!

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

14.10.2007, 09:18

clock-img

Anonimen

Po moje tip nima nikol tko dolgo obdobje, ko mu ne bi pasal...

ah....ti verjetno  res ne.....

Drgač pa, a si že slišal za depresijo?
Ja ne seksajo, jim ni do seksa pa še do marsičesa ne.
In določeni pari imajo tak odnos da sploh ne opazijo da je njihov partner depresiven.

Pa še kkšn razlog bi se najdu.

clock-img

14.10.2007, 18:17

clock-img

Ze pequeno

pencil-img

95

Jp, vem kadaj sem nazadnje. 15 minut nazaj, sva končala, da ne bo pomote.

clock-img

14.10.2007, 18:36

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

JEst se tud skor ne spomnim več.. Al men ne paše al pa se moj boji da bi otrok pršu nasproti user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

14.10.2007, 20:38

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

se v celoti strinjam z Tjazyjem

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

15.10.2007, 10:53

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

se v celoti strinjam z Tjazyjem

Jaz tudi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

15.10.2007, 11:12

clock-img

Anonimen

ok, v 90% primerov, recimo, da tole velja...samo včasih pa le ni vse tko preprosto user posted image ...to sam ti mislš, da je user posted image

clock-img

15.10.2007, 11:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *punka*

ok, v 90% primerov, recimo, da tole velja...samo včasih pa le ni vse tko preprosto user posted image ...to sam ti mislš, da je user posted image

v tistih desetih %.. ko pa je kaksen res v taki depresiji al pa stresu pa je potrebno sam to.. da mu iz neba pade kaksna deklica.. lepa kot angelcek  in sladka kot medvedek..user posted image   in bo vse kul.. user posted image

clock-img

15.10.2007, 11:25

clock-img

mika

pencil-img

6485

se strinjam z obema. PUNka, če tole recimo procentualno drži, so si ženske, ki naletijo na takšne moške, resnično boge.

hjojoj, da bi za sex mogla fehtatuser posted image ...verjetno bi bila kar nekaj časa brez, pol bi pa si drugega tipa našla.

pa ne mislim, da je sex glavna nit zveze, je pa pika na i. in jaz hočem celi iuser posted image

clock-img

15.10.2007, 11:34

clock-img

Anonimen

v tistih desetih %.. ko pa je kaksen res v taki depresiji al pa stresu pa je potrebno sam to.. da mu iz neba pade kaksna deklica.. lepa kot angelcek  in sladka kot medvedek..user posted image   in bo vse kul.. user posted image

ok, to mi je ze bl vsec...k ni tko simpl...ker verjetnost tega dogodka je enaka oz.se manjsa, kot ce te strela udari user posted image

clock-img

15.10.2007, 11:38

clock-img

Anonimen

verjetnost je res mogoce enaka kot ce te strela useka.. samo ene pa tud strela useka.. user posted image  

Gledas kej dnevnik? user posted image user posted image  Vcasih tud to povejo.. user posted image

Ampak statisticno mas vec sans.. da te strela useka.. kot pa da zadenes na loto.. in tud na loto zadenejo.. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem