writing-img

sedež pri quinny speedy sx

clock-img

30.09.2005, 18:36

clock-img

miška1

pencil-img

76

Zanima me če se da pri speedy sx obrniti sedežni del tako da gleda proti tebi. Vem pa da se neda obrniti ročaja. Zanima me tudi pri katerih mesecih ste ga začele uporablajti brez košare in lupince.

lpuser posted image

clock-img

01.10.2005, 11:21

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Športnega dela ne moreš obrniti, košara in lupinica pa lahko gledata proti tebi.

clock-img

02.10.2005, 22:22

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Mi ga še ne uporabljamo, ker je Anej star šele 3,5 mesece, ampak sem v navodili prebrala, da ga smeš uporabljat od 6.meseca dalje..

clock-img

03.10.2005, 00:11

clock-img

Anonimen

A nimate košare ali pa vsaj lupinice? Saj se da športni sedež odstranit in se gor namontira lupinica ali pa košara, če jo imaš. Samo za lupinico vem pa samo od Maxi cosi, da gor paše.

clock-img

03.10.2005, 20:10

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Tašonka, kaj pa naj jaz naredim??? Košara je PREMAJHNA (pa sploh noče več biti notri, tudi če bi še pasal, ker nič ven ne vidi), v lupinici pa mu nogice že prek gledajo user posted image (do 15 mesecev ali 9kg po katerih standardih???) Sicer pa če je ne bo prerastel pa bomo prišli do konca pri teži, ker ima že sedaj nekaj čez 7kg (pa sploh ni debeli, niti buckast ne - je pač velik, pa se mu teža porazdeli).. Jaz bom zbugila živce, ker ne vem kaj naj, do 6. mesecev pa je še kar nekaj časa (in v kaj ga naj vtaknem do takrat???) user posted image  

clock-img

04.10.2005, 22:07

clock-img

Anonimen

Ja, to je pa druga stvar. To pa verjamem, da je problem. Nimam pojma, kaj naj ti svetujem. Jaz prvega otročka pričakujem šele čez 3 mesece, tako da praktičnih izkušenj z vozički itak nimam.
Ja kako ga pa zdaj okrog prevažate? Ga ne ali ste morali nov voziček kupit?

clock-img

12.10.2005, 22:20

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Tašonka, vozimo ga kar v lupinici... Malo pač nogice ven visijo user posted image Sicer pa itak pravijo, da ne smejo biti v lupinici več kot 2 uri skupaj in tega se probamo držat.. večkrat pa malo.. user posted image

Aja, pa sem preverila - sem se malo zmotila - lupinica je do 15 mesecev oz. 13kg, ampak to nam nič ne pomaga, če so pa noge predolge user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem