writing-img

sedež za kolo

clock-img

12.04.2009, 12:44

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

kakšna je razlika med tistimi, ki se montirajo spredaj in tistimi zadaj?
ni mi namreč jasno. user posted image

clock-img

12.04.2009, 13:12

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Kako spredaj? Na bilanci?

Žal ti ne znam pomagati. Sem se pa sama spraševala, kdaj bi lahko naredila sedež na bicikl, da bi bebo notri vozila - sedaj je stara 9,5 mesecev. Pa ker ne mara vozička, razmišljam o alternativah. Samo verjetno je še premajhna, ali? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

12.04.2009, 15:16

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

ker mi zgledata enako, ok so razlike, vendar mi ne gre v glavo kako je lahko namontiran takšen sedež spredaj na kolesu? kam je pol otrok obrnjen? user posted image
če je stara tvoja bebica 9.5, po moje ni problema itak že sedi samostojno. moja jbo 1leto, pa smo glih pri izbiri. bomo verjetno Hamaxa vzeli, čeprav je med dražjimi. je pa do 22kg.

clock-img

12.04.2009, 15:29

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

evo, mi imamo oba- in tega Bellelija za spredaj in Hamaxa siesto za zadaj.  Meni sta oba super, je pa razlika pač ta, da je tisti za spredaj manjši-mi smo tistega nabavili za prvi dve sezoni, sedaj pa Hamaxa- in letos bomo, ko bo bolj stabilna, v njem že peljali našo drugo pupo.
Kako misliš kam je obrnjen? Seveda je obrnjen naprej, ja namontiran je na okvir in mislim, da delno na balanco- in za leto dni starega otroka se mi zdi veliko bolj primeren kot Hamax- ker je spredaj- si v stalnem stiku z otrokom, je pa tudi res, da je morda malček bolj neroden, samo meni ni žal, mi smo dali za Belelija 25€ v BC, Hamaxa ima pa potem za dalj časa, ker je res večji in sedaj krasno služi naši 3 letnici.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

12.04.2009, 20:34

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

U, potem pa fajn, moramo sprobati. Seveda že kakšne 3 mesece sama sedi, v vozičku je bila gor pa že dlje... samo ne vem, zakaj še ne bi bila za na kolo. Se bom pozanimala... 

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem