writing-img

sedež za na kolo

clock-img

11.06.2008, 00:15

clock-img

Nacka

pencil-img

151

ojla, zanioma me, ali 9m starega user posted image  že lahko vozim s kolesom. Seveda vem, da krajše razdalje lahko, ampak mi bi kolesarili malo dalj (najmanj kakšno urco). Sedež za vožnjo "do trgovine" se mi ne splača kupit. A imate kakšne izkušnje, kakšni sedeži so dobri in kje ste jih kupili?? Pa še - od katere starosti kolesarite z user posted image ??? LP

clock-img

11.06.2008, 08:08

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Mi smo kupili Belleli v spletni trgovini BC, takšnega ki se ga lahko da v ležeči položaj. To možnost ima tudi Hamax, prodajajo ga v Hervisu, Intersportu in skoraj povsod kjer imajo športno in kolesarsko opremo.

clock-img

11.06.2008, 13:45

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Odvisno od sedeža. Mi imamo navadnega....groza...ko je otrok zaspal, je kljub pravilno nameščenim varnostnim pasovom zlezel skoraj med kolo, tako da smo kolesarjenje odložili  za eno leto.

clock-img

11.06.2008, 13:54

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Seveda, ga lahko voziš. Problem je edino čelada, če je otrok med tistimi , ki imajo malo glavo. Njaprej idi čelade probat. Moja je 10,5 mesecev stara in je glih za glih.

Sedež je pa hamax najboljši, ki se fiksira na štanko in ne na paktrejger user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

11.06.2008, 15:57

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Mi imamo tudi hamax z nastavljivim naklonom, ti pa povem, kako se kaj obnese, ko ga KONČNO montiramo, saj nam v 10 dneh še ni ratalo. Aja pa še po čelado moramo najprej. Za obe dami. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

11.06.2008, 21:08

clock-img

mvzt

pencil-img

47

Tudi mi smo našemu 9-mesečniku kupili Hamaxa z nastavljivim naklonom (čeprav sem bila v  trgovini skeptična,ali bomo naklon sploh kdaj rabili),pa je mali na prvi vožnji po cca.10 km sladko zaspal user posted image  Sva se z dragim hecala,da ga bova vozila tudi ponoči,ko ne bo hotel spančkat user posted image  V glavnem,mi smo zelo zadovoljni z njim....sicer je med dražjimi,se pa splača.
Pa obilo užitkov pri kolesarjenju z user posted image !

clock-img

11.06.2008, 23:26

clock-img

Duškica

pencil-img

559

Mislim, da lahko. Mi bomo demonstrirali čez vikend. Bo pa kmalu star 9 mesecev.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem