writing-img

sedež za v bano - fliper

clock-img

21.12.2005, 00:30

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

od kdaj naprej ga lahko uporabljamo? gre že zdaj, ko še ne sedi samostojno? se da uporabit tudi v plastični banici al samo v ta veliki bani? je samo 1 model al se razlikujejo med sabo (če se, kaj naj gledam pri nakupu)?

yeah, thats me ;)

clock-img

21.12.2005, 07:46

clock-img

alenkapk

pencil-img

159

Mi smo ga kupili potem, ko je že sam sedel. Imamo ga v taveliki banji in je po moje zelo fajn. Mi smo nabavili tega od OK baby, ne vem pa, če so še kaki drugi.

Pa pa!

clock-img

21.12.2005, 09:15

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Hoj mi smo ga pa ravno prejšnji teden kupili v Leclercu za 3700.V BC jih majo za 7 jurjev-men se zdi to mal preveč, sploh če ne bi maral bit noter.Je pa ta od Leclerca na sončkovi strani:
http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/3943/Sedez_za_kopanje_Aquababy/-/
Nam se zdi ta zlo fajn pa še kar velik je. Aja pa naš je star 7 mesecev.

clock-img

21.12.2005, 10:34

clock-img

mata

pencil-img

116

Mi smo ga uporabljali v veliki banji, ker je bil za malo banjico preširok in se ga ni dalo prisesati na njeno dno, če imaš širšo banjico, bi se mogoče dalo. Če hočeš kupiti rabljenega, ti ga jaz prodam - tega Leclerkovega- kot nov, za 1.500. Uporabljali smo ga tja do 1 leta, potem je začela ven vstajat in ni bilo smisla - zdaj samostojno sedi v banji in ordinira okoliuser posted image

clock-img

21.12.2005, 13:28

clock-img

Lejči

pencil-img

520

hojla,

pri nas ga tudi mamo, fajn zadeva user posted image , ampak na žalost nam v otrosko bano ne pase.kupila sem ga v aut za 19 eur. aja, je malo drugacen, ko tisti v bc. sem pa videla, da so imeli dva modela, enega do 15 kg, enega pa mislim da do 13.

clock-img

21.12.2005, 20:01

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

a so mogoče različno veliki...se da kateri izmerit širino? a potem ne bi bilo sigurno, če še ne sedi popolnoma sam (pri 5ih mesecih pa nekaj)?

yeah, thats me ;)

clock-img

21.12.2005, 21:40

clock-img

Lejči

pencil-img

520

hm, meni se različno veliki niso zdeli, samo v kg je bila razlika.  pa od 6 mes. mislim da je gor pisalo, da se lahko uporabljajo. grem zmerit, kako je širok.........

clock-img

21.12.2005, 21:44

clock-img

Lejči

pencil-img

520

evo, 29, 5 oz. cca. 30 cm. pri nas je v bistvu ravno preširoko, noter sicer gre, vendar ne moreš pritrdit na dno. upam, da sem kaj pomagala user posted image

clock-img

21.12.2005, 22:05

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

o lejči hvala ti! nam bi pa verjetno šlo, ker imamo tudi ono navadno veliko banico, z ravnim dnom...ta iz previjalne nam je pa itak čisto neuporabna

yeah, thats me ;)

clock-img

22.12.2005, 02:26

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Naja ni v njem zdržala niti 5 sekund, je dobila kar 'klavstrofobijo'user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem