writing-img

sedežek za v avto

clock-img

18.08.2005, 08:16

clock-img

pipica

pencil-img

53

Moj sinko bo kmalu rabil nov sedežek za v avto, ker bo tega očitno kmalu prerasel.Sedaj je še v lupinici. Zanima me , kje bi se dalo dobiti sedež, ki je malo bolj mehek , ko se otrok vanj usede. Gledala sva po trgovinah pa imajo vsi stolčki bolj trdo podlago. Jaz pa sem mnenja, da če se mi vozimo ter sedimo na bolj mehkem, zakaj ne bi tidi naši otroci.

lp

clock-img

18.08.2005, 08:21

clock-img

Anonimen

vsi so sam plastika pa mal pene čez. sej ma še plenico za podlago :) lohk pa daš spod še kako extra peno pod prevleko??!! :zmeden: drgač pa fizoterapevti pravjo da morjo bit otročki na čibolj trdem, še recimo v trip trap stolčku ne bi smel met blazine za sedet??!! :zmeden:

lara

clock-img

18.08.2005, 09:10

clock-img

pipica

pencil-img

53

A res lara, nisem vedela. Hvala za informacijo. Sej veš, sinko se mi je kr mal zasmilil k sem vidla tiste trde stolčke.Sedaj sem pa seznanjene s tem.

clock-img

18.08.2005, 09:33

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

O cvetka dobro jutro!!!!

LP Tina :rozica:

p.s.:Kdaj prides na :kava:, a po klobuček?

clock-img

18.08.2005, 11:04

clock-img

lacoste7

pencil-img

111

Poglej si še Ramatti-ja, ki je mehkejši in udoben. Poglej na www.comfortbaby.com (na voljo imaš 5 barv)

clock-img

18.08.2005, 20:45

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Mehkih stolčkov ni! Na tovarniško dizajnirano udobje za otroka lahko kar pozabite. Ga boste morali res ustvariti kar sami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem