writing-img

sedenje

clock-img

22.12.2004, 09:21

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Taja je stara 2,5 mesca in se skoz dviga in hoče sedet. Vem, da je še mal prezgodi, sam če že v pol ležečem položaju joka, kaj šele če leži - kaj ve naredite (ne morm je pa imet skoz v naročju, da bo lahko sedela)

clock-img

22.12.2004, 09:51

clock-img

ikica

pencil-img

19

Naša Helenca je tudi stara 2,5 meseca in se obnaša popolnoma enako!Jaz jo dam v ležalnik in potem gleda naokoli.
LP Ikica

clock-img

22.12.2004, 10:18

clock-img

Anonimen

Ja, mamica, sedaj je že, kar je. Malo se ti je fino zdelo, a ne, da je fantek že tako velik, da lahko že malo pokonci okoli pogleda, sedaj pa je mala brihtica pogruntala, da je tak položaj boljši, da več vidi. Sedaj bo verjetno že več časa pač morala preživeti v ležalniku ali lupinici. Ja, spet je pač večji in bolj pisan s sedeče persektive, a ne, Taja? Ti se boš pridružila ostalim malim firbčnim dojenčkom, a ne?

clock-img

22.12.2004, 10:20

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

pri meni je isto. dviguje se že en lep čas, ležati sploh noče, tako da jo moram vedno nekako zamotit, če jo dam dol - da si malo odpočijem. dopoldan običajno funkcionira, popoldan je pa sitna in jo moram nosit. ampak v sedečem položaju, obrnjeno stran od mene, ke dviguje glavo in hočegledat okrog. kaj čem...

clock-img

22.12.2004, 10:37

clock-img

Anonimen

Uf, sori, punčka.

clock-img

22.12.2004, 10:41

clock-img

dory

pencil-img

8852

Hehe ja nas je s tem zacel en mesec kasnej kot Taja...na sprehodu je krical,ce ni vsaj mal sedel...bog ne daj da smo lezali...kaj sem hotla kot mal dvignit naklon...doma pa je bil v lezalniku,ki sem ga mogla tud dvignit...ce ni blo po njegovo smo kricali ko zmesani...pa smo ustregli..pa ni nic narobe....pri petih mescih sem naklon ze cist dvignila...pa zarad tega nima nobenih tezav...

clock-img

22.12.2004, 17:19

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Tudi naš dvoinpolmesečni Filip hoče biti no-stop pokonci!:zmeden: Je pa pediatrinja rekla, da lahko, ker že dobro drži glavico! vendar je pa treba glavo pri tej starosti še držati v opori, po moje!
naši otročki so pač radovedni in hočejo videti vse kar se dogaja okrog njih!
V.

clock-img

22.12.2004, 18:03

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Tud pri naši Sari je enaka zgodba. Zato jo imam kar v ležalniku, ko pa zaspi ga spustim v ležeč položaj. V vozičku pa za enkrat še nimamo težav, ker ves čas v vozu spi kot top.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem