writing-img

segretje izčrpanega mleka

clock-img

24.02.2007, 16:07

clock-img

adriana_m

pencil-img

282

Ali kaj pogrejete mleko, ki ga izčrpate, na koliko stopinj in kako veste, da je dovolj?

clock-img

24.02.2007, 18:07

clock-img

atteya

pencil-img

130

Mleko mora biti toplo, in sicer telesne temperature. Če je prehladno ali pretoplo, za črevesje malčka ni dobro, pa tudi piti ga sicer nočejo. 

clock-img

24.02.2007, 19:47

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Segrevaš ga pa v vodni kopeli. Stekleničko z mlekom daš v grelec stekleničk ali pa v posodo z vrelo vodo. V tem primeru jo na momente pretreseš, da se temperatura mleka uravnava.Temperaturo preveriš na notranji strani zapestja.

clock-img

24.02.2007, 20:12

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Ko kapneš mleko na zapestje, ne smeš imeti ne toplega, ne hladnega občutka. Takrat je temperatura idealna.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

24.02.2007, 21:08

clock-img

adriana_m

pencil-img

282

Ravno to sem razmišljala, ali se morda ne uničijo koristne snovi, če daš v vrelo vodo, da segreje? Morda toplo, pa dlje čakaš?
Ali je morda katera kje o tem brala? Mogoče pa preveč kompliciram, prvesnica :)

clock-img

24.02.2007, 22:02

clock-img

eya

pencil-img

4615

Lahko daš tudi v bolj vročo vodo, pa vsake toliko premešaš. Saj če daš v vrelo vodo, zaradi tega melko še ne bo zavrelo...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

24.02.2007, 23:02

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Jaz sem ga grela kar v mikrovalovni, samo večkrat sem preverila da je bila potem temperatura prava.

clock-img

24.02.2007, 23:12

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

Jaz sem ga grela kar v mikrovalovni, samo večkrat sem preverila da je bila potem temperatura prava.

Meni je patronažna rekla, da se v mikrovalovni mleko uniči oz. zgubi hranilne snoviuser posted image  in mi rekla naj raje segrevam v vodni kopeli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem