writing-img

seks-zaskrbljena

clock-img

27.06.2005, 21:25

clock-img

devička

pencil-img

134

DRage moje, midva z dragim sva danes prakticirala malce bolj "trd" sks, je suša pač naredila svoje (pavza 3,5 mesece!!!). Zdaj me pa mal skrbi, če je lahko kaj narobe za pikico. Smo pa v 17. tednu.
Prosim, potolažite me! Danes sem se sekirala zaradi pikantne kitajske hrane, zdaj zaradi seksa, jojjjj!!!
LP, S.

clock-img

27.06.2005, 21:30

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Odvisno kaj prakticiraš pod 'trd' sex...upam da te ni kam metal :)-:)-:)-
Ma drugače pa ni panike...

clock-img

27.06.2005, 21:30

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Nič ne bo hudega:). Po moje se malo preveč sekiraš (to je mišljeno povsem dobronamerno:)).

clock-img

27.06.2005, 21:31

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Ne sekiraj se. Danes imaš prav lep dan. Najprej kitajska, pol pa še malo mojčkanja in lubčkanja.

Če se boš zaradi vsake stvari sekirala, ne boš opazila, česa vsega se lahko veseliš. Raje se sprosti, poglej okoli sebe in bodi srečna nosečka.

clock-img

27.06.2005, 22:34

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Veš včasih se tudi to zgodi, nič ne skrbi, samo pridno treniraj naprej, se bo popravilo samo od sebe. Če misliva na isto "trd" sex- si ostala na suhem, ne:)-:)-:)-?

Pomagaj si z malo fantazije :)-...
LP :sloncek:

clock-img

28.06.2005, 08:29

clock-img

devička

pencil-img

134

Ne, ne, sploh ni bilo "na suhem". Hočem rečt, da ni bilo nežno, je bilo kar konkretno. In me zanima, če to bebiki kaj škodi, ta nenežnost:zmeden:

clock-img

28.06.2005, 08:58

clock-img

tea01

pencil-img

267

Ojla devička, ti samo uživaj in naprej eksperimentiraj. Sex je priporočljiv tudi zadnje dni do poroda. Tako pravijo.

Tea01

clock-img

28.06.2005, 09:51

clock-img

Anonimen

Ma če tebi paše in če te potem ne boli ali ne krvaviš je vse OK!

Meni vedno poči kaka žilica,tko da morava bit zelo previdna pri aktivnostih.

clock-img

28.06.2005, 15:34

clock-img

drejci

pencil-img

176

:)-:)-:)- sem se zdajle prav nasmejala,...tudi midva sva zadnji teden bila bolj aktivan, precej bolj aktivna kot pretekle 3 mesece,..kaj pa vem, poletje je pa nama očitno bolj sede,...no meni:) mojmu že itak skos...:)- Pa moram rečt, da se tudi nisva kaj nazaj držala,..čisto ok, ni me nič bolelo, pa tudi krvavela nisem, tako, da mislim, da ni panike...če ti zapaše ti sam :sloncek::sloncek::sloncek: hopa cupa:):)-
Lep preostanek dneva vam želim
:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem