writing-img

seks po poroki

clock-img

28.02.2007, 15:16

clock-img

snake

pencil-img

716

po koliko letih skupnega življenja(mislim od kadar ste začeli hodit), ste se odločili za poroko???? ali se niste??????ali se je seks po poroki spremenil(mislim zmanjšalo, povečalo))))

clock-img

28.02.2007, 15:17

clock-img

Anonimen

Že deset let sva skupaj a na koruzi in tako misli tudi ostati.Ni potrebe po tistem papirju in prstanu.Mi je čist vseeno,če sem poročena ali ne.user posted image

< Sporočilo je popravil Trnuljčica -- 28.2.2007 15:23:28 >

clock-img

28.02.2007, 15:20

clock-img

janapan

pencil-img

823

Pred poroko sva bla skupaj pet let s poroko pa se ni spremenilo popolnoma nič(razen moj priimek je dobil dodatek) ....prav vse je isto tako da če pričakuješ da bo kaj boljše -  ne bo,
meni je blo fajn prej in mi je fajn zdej, kot je napisala predhodnica ki žvi na koruzi...isto je

clock-img

28.02.2007, 15:32

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ko sva se poročila, sva bila skupaj 6 let. Po poroki se ni spremenilo nič, oziroma je iz leta v leto boljše.user posted image

clock-img

28.02.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

sedem let, poroka, zdaj sva skupaj 10 let....razlika, khm..ja mogoče ta, da sva zadnji sedež avta zamenjala za udobje postlje....user posted image

clock-img

28.02.2007, 18:26

clock-img

Anonimen

Poroka po 16 mesecih skupne "hoje" (od tega 1 leto skupnega življenja), seks se je spremenil šele po porodu, po poroki ne.

clock-img

28.02.2007, 19:39

clock-img

Anonimen

Hodila sva 10 let, zdaj sva že tretje leto poročena, spremenilo se ni nič oziroma se je vse samo na bolje in upam da bo tako tudi v bodoče.

clock-img

28.02.2007, 20:33

clock-img

koala

pencil-img

5539

Poročila sva se, ko sva bila par 8 let, meni se zdi, da je sek zdaj še slajši.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

28.02.2007, 22:08

clock-img

taja27

pencil-img

1253

hodila sva sedem let, v maju bo pet let odkar sva se poročila. seksa nama ni spremenila poroka ampka najina Ava - sva se namatrala, da se je prjela user posted image

clock-img

01.03.2007, 09:06

clock-img

Anonimen

Poročila sva se 9 mesecev po tem, ko sva se spoznala. Prej sem 10 let bila koruznica z bivšim. Mislila, da se nikdar ne bom poročila, ker je itaq sam višja tarifa vrtca, stvari pa se ne spremenijo.
Po moje pa se je, veliko.
Vse je šlo s svetlobno hitrostjo. Po dveh mesecih je pričel prinašat svoje stvari, po 5 mesecih sva si uredila mansardo.
5 mesecev po poroki sva ugledala user posted image user posted image .

Sex je izvrsten od začetka, boljšega si ne predstavljam, res pa je zadnje čase manj pogost zaradi mojih nosečniških težav.

clock-img

01.03.2007, 10:04

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Nisva se poročila in se tudi ne nameravava, tako da tu se ni melo kaj spreminjat. Se je pa spremenila pogostost seksa potem, ko sem user posted image , ker non stop bruham...

clock-img

01.03.2007, 10:07

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Poročila sva se po štirih letih in letos bo 5 let od kar sva poročena. Glede sexa se je mnogo spremenilo...prej je bil veliko slabši. Zakaj?? Ne vem....samo zdaj gre res za totalno uživancijo in bistveno bolje se ujemava.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

01.03.2007, 10:39

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Vseskzi je isto. Na vsake kvatre enkrat mam svetle trenutke in se mal premikam, drgač  se pa delam, da sem mrtva. user posted image

clock-img

01.03.2007, 10:39

clock-img

nejar

pencil-img

39

Pri meni se po poroki seks ni spremenil. Sicer je drugačen ko na začetku, se pravi, ko sva začela hodit.

clock-img

05.03.2007, 10:15

clock-img

ms3

pencil-img

138

po 4 letih hoje sva se poročila, zdaj je vse bolše (psihišno počutje, komunikacija, odnos žlahte ipd.) - kako ne znam razložit - ali to doživiš ali pa ne.  

seks pred poroko .... ga ni bilo. odločila sva se, da počakava do poroke. user posted image   po poroki ni bil nič posebnega, po porodu pa se je vse spremenilo na bolje za 1000 %. user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

05.03.2007, 23:12

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

po letu in pol sva se poročila
sexava manj, je pa en moteč faktor zaradi sexa - beri dva mala otrokauser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

05.03.2007, 23:12

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

aja, če se je kaj spremenil razen tega, da ga je manjuser posted image user posted image user posted image
v bistvu ne, ko paše, te tak pašeuser posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

05.03.2007, 23:19

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Zakaj pa bi se naj sex po poroki sploh spremenil?user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

06.03.2007, 11:13

clock-img

Anonimen

Poročila sva se pred 4 meseci po 8 letih, sedaj sem 3 mesece noseča in je sexa morda posledično manj, ker sva se pred tem dolgo trudila za user posted image  in je bilo že preveč posiljeno. Nim pa to veze s poroko, meni se zdi da je sedaj še boljše, da sva bolj povezana.

clock-img

06.03.2007, 14:20

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Nama pa se bo življenje po poroki temeljito spremenilo. Takrat bova začela seksat.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

06.03.2007, 15:24

clock-img

lu155

pencil-img

285

življenje po poroki se ful spremeni..zdej če govoriš ad sexa  ti veliko ne morem povedat ker sem že ko sva se poročila bila še kar v visoki nosečnosti,tko da smo dal tole zdej še nastran,ko bo pa use pošlihtan pa jovo na novouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

totalna bedarija mi je pa to da kdo reče ja sj zdej ko sva pa poročena 1 meses pa sploh nič več ne seksava!!!
kaj pa je če si poročen???

-imaš dokumente oz si poročen na papiru
-imaš prstan
-PA KEŠ MORŠ DAT ZA POROKA K TE LOHK KOŠTA OGROMNO DNARJAuser posted image user posted image user posted image

hec,hec..sm tko mislem pa da to ni noben izgovor zdej k sva pa poročena pa ne dolčkava...dej dej bedarija

lp,klementinca

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

06.03.2007, 15:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.03.2007, 15:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem