writing-img

seks v nosečnosti

clock-img

11.01.2009, 18:31

clock-img

a982

pencil-img

73

Zdravo,

zanime me ali ste v prvih tednih nosečnosti oz ko se izvedele, imele spolne odnose? A je kaj narobe k je v bistvu šele na začetku pa me malo zanima kako je s tem. Kot berem kasneje ni problem samo za prve dva meseca me zanima! Hvala za odgovor

clock-img

11.01.2009, 18:52

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

zakaj pa ne? če je vse v redu s tabo, komot, kr uživajta....če bi blo karkoli narobe (krvavitve, krči....) ti pa itak ginekolog pove, če smeš ali ne....jaz pri prvi user posted image  nisem imela nobenih težav in je bla akcija user posted image  čez celo nosečnost; sedaj pri drugi user posted image  pa smo imeli prepoved do 12tedna zaradi krvavitev; sej ni vse v seksu, obstaja 100 in 1 način nežnosti....

uživajta, če ni drugih ovir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.01.2009, 19:00

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Če G ne svetuje drugače, potem uživajta.

clock-img

11.01.2009, 19:28

clock-img

felix7

pencil-img

6099

midva do 7. tedna sploh nisva vedela za nosečnost, tako da se nisva nič zadrževala. Kakor je že MamaM rekla, če je vse ok, zakaj pa ne.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem