writing-img

selitev iz Lj na štajersko

clock-img

17.02.2007, 12:38

clock-img

taja24

pencil-img

204

Lp!

Upam,da sm izbrala pravi forum za mojo »težavo«!

Čez 3 tedne se s fantom in najinim 3,5 mesečnim sinkom selimo iz Ljubljane v Šmarje pri Jelšah,oz.bližje Podčetrtku,kjer smo kupl hišo,kajti podnajemniško stanovanje v Ljubljani je predrago in premajhno – 30 m2, za našo družinco. Pa bi prosila punce, ki ste s tistega dela Slovenije doma,da se mi javite,ker me zanima kar nekaj stvari glede teh krajev,pa pomoč pri seznanjanju novega kraja, pa tudi glede zdravnikov, pediatrov, zobozdravnikov,… Upam,da vas je kaj!!!!

Hvala!!!!

clock-img

17.02.2007, 14:15

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Sicer nisem iz Podčetrtka ampak vseeno obilo veselja v novem domeku!user posted image

clock-img

17.02.2007, 20:17

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Sicer nisem iz Podčetrtka ampak vseeno obilo veselja v novem domeku!user posted image

enakouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

19.02.2007, 11:21

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  za odločitev. Lani ob tem času smo bili na istem. Iz 30m2 v LJ smo se selili v veeeeeliko večje stanovanje v MB, tudi s 6-mesečnikom.

Moje izkušnje z iskanjem zdravnikov so take: lahko dobiš za enega fuuuuul priporočil, ampak ta 100% ne bo jemal novih pacientov. Poleg tega pa v tistem koncu nimaš veliko izbire, to si verjetno že ugotovila (mož je drugače bil iz Kozjega in malo poznam tiste kraje). Tako da je zaenkrat najbolje izbrati tistega pediatra in osebnega zdravnika, ki pač tam dela. Meni bi se zdelo CE predaleč.

Mi niti v MB nismo imeli nič kaj izbire, ker so tisti z referencami že zasedeni, potem pač izbereš, kar je in upaš, da bo vse OK.

clock-img

20.02.2007, 12:38

clock-img

Ula3

pencil-img

170

Seveda, karkoli te zanima mi piši, lahko tudi na zasebno sporočilo. Dober pediater je dr. Bajuk v Šmarju, in tudi edini v tem kraju!
Pisi!

Ula

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem