writing-img

sem ali nisem???

clock-img

28.07.2006, 07:21

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ojla punce!

Spet tema o testu. Vem, da je bilo o tem že enkrat govora, pa ne najdem teme. Torej..  Cikluse mam dolge od 28 do 30 dni, tko da naj bi naslednji teden enkrat delala test,ampak ker mi neki čudni znaki niso dali spati, sem danes zjutraj naredila test Baby check. Po 3-5 minutah je bil negativen in sem ga vrgla v koš. Pol pa sej veste. Živčki, živčki in grem še enkrat gledat čez ene 15 minut, je bil pa čisto rahlo pozitivenuser posted image  Saj vem, v navodilih piše, naj upoštevamo samo tisti rezultat v 3-5 minutah, ampak zakaj naj bi bil kasneje rezultat drugačen. Nosečniški hormon je al pa ga ni. In zdej sem čist na glavo, ker ne vem, kaj naj si mislim. Itak bom test čez par dni ponovila, ampak živčki me pa dajejo 100 na uro . Torej, kaj mislite. Je možno, da je test po prekoračenem času kljub temu, da nisem noseča, lahko pozitivenuser posted image user posted image

lp
kepica

clock-img

28.07.2006, 07:58

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ne
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

28.07.2006, 08:21

clock-img

mala pika

pencil-img

72

Zdravo!
Mene je tudi test Baby check neki zafrkaval. Probi kupi Clearblue, sicer je malo dražji, ampak je točno pokazal.
LP!

clock-img

28.07.2006, 08:23

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Želim ti, da si nosečka. Poskusi še s CB, ampak počakaj, da ti M zaostane vsaj en dan.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

28.07.2006, 09:01

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Nima smisla prej delat testov kot na dan ko ti zaostane M, samo zivcki delajo po nepotrebnem.

Upam pa , da bos naslednjic videla plusek.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

28.07.2006, 09:56

clock-img

suzugov

pencil-img

117

CB je tudi meni pokazal točne odgovore... ne prehitevaj dogodkov...

želim ti, da bi bila nosečka srečka...

clock-img

28.07.2006, 11:14

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

BC mini, po določenem času, ko se posuši, pokaže črto, kljub temu, da ni nosečnosti. Mislim, da se temu reče evaporacijska črta, ali nekaj podobnega.user posted image
Počakaj na izostanek user posted image , potem pa kupi CB, je najbolj zihr.
Srečno.user posted image

:)

clock-img

28.07.2006, 13:38

clock-img

kitty

pencil-img

100

Jaz sem bila dva ciklusa nazaj enaka kot ti. Pred izostankom sem naredila test...pa nič...pol sm ga šla v smeti iskat pa ga gledam...pa sem mislila...da morm še eno folijo dol potegnit user posted image ...pa svašta....tako, da....

kar veselo na delo navkljub vročini pa bo. Aja srečka nosečka pa še nisem.

clock-img

28.07.2006, 14:24

clock-img

Bety

pencil-img

546

Za mene si ti srečka user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem