writing-img

sem ali nisem

clock-img

05.05.2008, 23:17

clock-img

*m*t*

pencil-img

30

Pozdravljene!
Verjetno ste o tem že razpavljale, vendar mene vseeno zanima, če je katera od vas takoj začutila, da je noseča?
Jaz sem imela prejšni teden ovulacijo. zanima me, ali je možno, da lahko že čutim znake nosečnosti oziroma ali je sploh možno, da sem že noseča?user posted image iz firbca sem danes naredila tudi test nosečnosti in se mi je ena črtica oprvala močno roza, druga pa le rahlo.user posted image kaj menite ve, je možno, da se da tako zgodaj že odkriti ali sem user posted image ali nisem?
user posted image naj bi imela 19.5., vendar upam, da je ne bo.
hvala za vaša mnenja!

clock-img

05.05.2008, 23:19

clock-img

Anonimen

Ja 14 dni prej je pa test res zanesljiv user posted image Dobr da ne delate ze takoj po seksu testov. user posted image

Ti zelim, da zagledas user posted image , ampak ta dva tedna pa le pocakaj, no.

clock-img

05.05.2008, 23:25

clock-img

rija

pencil-img

15589

ti si pa zmagovalka user posted image user posted image user posted image

kar dva tedna pred testom.....user posted image  

res bom začela prodajat teste za ugotavljanje nosečnostiuser posted image

seveda ti želim, da bo test pozitiven.....tam čez tri tedne...

...vox populi...

clock-img

05.05.2008, 23:36

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2008, 23:49

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, kako je po vaših izkušnjah zanesljiv CB. Test sem naredila 24 dan po zadnji menstruaciji, torej ene dva dni pred pričakovano mensturacijo pa je bil negativen. Imam pa vse znake, da bi lahko bila noseča. Morda si domišljam, ker si to želim.

clock-img

06.05.2008, 00:00

clock-img

Anonimen

počakte pa boste vidle, sej se nikamor ne mudi... želim pa čimveč user posted image .

clock-img

06.05.2008, 00:02

clock-img

Anonimen

Mal sem prebirala forume, ene pravijo, da so jim testi pokazali neg, čeprav so bile noseče. Vemdar ne vem, s katerimi testi. Imate izkušnje, kako zanesljiv je CB. Ali je kateri že pokazal najprej negativno, čeprav je bila noseča... 

clock-img

06.05.2008, 00:03

clock-img

Anonimen

ja, sej bomo počakale,
včasih se mi je zdelo neumno, ko tkole deklce to pišejo, ampak tko ko si sam v pričakovanju brskaš za vsako bilko upanja :-)

clock-img

06.05.2008, 00:22

clock-img

Anonimen

veš, sej štekam in čist razumem, da če si nekej res želiš vidiš znake, težko čakaš, sam ne vem, zdi se mi, da je včasih bolje pač, da počakaš, ker si tako pomojem manj razočaran, ker je res brez veze, da delaš prej test in si razočaran, čeprav ni nujno, da nisi noseč... ne vem, tle notr moraš bit pomojem čimbolj sproščen..

clock-img

06.05.2008, 06:38

clock-img

srki

pencil-img

9222

Po mojem, da si.

clock-img

06.05.2008, 06:39

clock-img

bojcy

pencil-img

41

Pozdravljne,

Tudi meni user posted image  zaostaja že kar dolgo časa. Zadno user posted image  sm  imela 14.3., naredila sm že 3 teste, (1xBC, 2xCB) vsi negativni.user posted image  Ali ima katera izkušnje s tem, da so ji testi kazali negativno, pa je bila vseeno noseča.

clock-img

06.05.2008, 07:00

clock-img

becky

pencil-img

335

bojcy, ne bi šla do G? mislim, jaz bi že paniko zganjala po enem mescu, če M ne bi bilo-sploh, če bi bili testi negativni

< Sporočilo je popravil becky -- 6.5.2008 7:01:10 >

clock-img

06.05.2008, 07:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: bojcy

Pozdravljne,

Tudi meni user posted image  zaostaja že kar dolgo časa. Zadno user posted image  sm  imela 14.3., naredila sm že 3 teste, (1xBC, 2xCB) vsi negativni.user posted image  Ali ima katera izkušnje s tem, da so ji testi kazali negativno, pa je bila vseeno noseča.

Jaz ne, moja znanka pa.

clock-img

06.05.2008, 10:12

clock-img

jernejav

pencil-img

863

Živjo vsem!

Tudi jaz sem še v dvomih ali me čakauser posted image  ali user posted image  konec tedna.
Že kar po O so me začele boleti prsi in pojavila se je slabost po kaviuser posted image .
Z testo še bom počakala, da vidim če pride user posted image . Upam da je ne bo kar celo leto.

clock-img

06.05.2008, 10:20

clock-img

mala81

pencil-img

377

Meni je lani CB pokazal minus, krvni test pa mi je pokazal, da sem noseča. Ampak, ker je bil hormon bhcg tolk nizek, se je žal končalo že po enem tednu. Zato pa mi verjetno CB ni pokazal pluska.

clock-img

06.05.2008, 12:54

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Držim pesti za vse. Je pa res boljše, da malo počakate.
Jaz sem delala test en dan po izostanku user posted image (FS), pa mi je pokazal -, nato sem ponovila čez 1 teden in user posted image (ponovno FS)user posted image user posted image   FS pa zaradi tega, ker bi naj zaznal najmanjšo količino hormona. Ne vem, ali je to res, ampak najbrž vsak test pokaže user posted image , če gre res za nosečnost.

clock-img

06.05.2008, 13:07

clock-img

sasa78

pencil-img

1009

No ja, jaz sem dela 4 dni pred user posted image , pa se mi je vseeno pojavil plusek na CB, odvisno je od hormonov. Enim pokaže, drugim ne. 14 dni pred - pa mislim da ne. Žal, počakaj še malo!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

clock-img

06.05.2008, 13:45

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: mala81

Meni je lani CB pokazal minus, krvni test pa mi je pokazal, da sem noseča. Ampak, ker je bil hormon bhcg tolk nizek, se je žal končalo že po enem tednu. Zato pa mi verjetno CB ni pokazal pluska.

Tako se je končalo tudi pri moji znanki, s tem, da ji tudi v krvi niti v urinu ni pokazalo. Kmalu pa je imela ss.

clock-img

06.05.2008, 16:51

clock-img

jernejav

pencil-img

863

Saj čas tako ali tako hitro mine in tudi če je vnema še tolikšna in vsak dan več znakov nosečnosti mislim da je bolje počakati na dan ko bi naj prišla user posted image , potem pa delati test, saj se nekaterim še tedaj zgodi da ne pokažeuser posted image .

clock-img

06.05.2008, 17:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

MImate izkušnje, kako zanesljiv je CB.

99%

Lahko pa pocakas 9 (no, 8) mesecev, pa bos 100% user posted image

clock-img

06.05.2008, 19:25

clock-img

Orhideje

pencil-img

518

IZVIRNO SPOROČILO: bojcy

Pozdravljne,

Ti si še večja revica kot jaz. Očitno imaš še daljše cikluse. Sam tak dolgih tudi jaz nimam. Danes je tvoj 53. dan. Ali je nekaj full narobe, ali pa si definitivno user posted image .

Prepričana sem, da si user posted image in boš slej ko prej ugledala user posted image . To ti želim iz srca.

Koliko pa je tvoj najdaljši cikel? Priporočajo namreč, da počakamo s testki na najdaljši cikel in šele takrat naredimo test.  Verjamem, da pa je to pri nas, ki imamo cikel nad 40 do 45 dni zelo mučno.

Jaz pa bi v tvojem primeru se kar naročila raje na pregled k G. - za vsak slučaj.

clock-img

06.05.2008, 19:27

clock-img

Orhideje

pencil-img

518

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ja, ja full dober biznis - prav tržna niša user posted image user posted image user posted image .

clock-img

07.05.2008, 10:33

clock-img

bojcy

pencil-img

41

Zadeva je pri meni sledeča. Decembra sm imela ss, pred tem sm imela redno user posted image . Po ss sem dobila user posted image  29.1 in na to drugo 14.3, sedaj je pa še kar ni.

Sem včeri klicala svojo G, pa je na dopustu, tako da bom v ponedeljek zjutraj takoj klicala, k zdj me pa že res skrbi.user posted image

clock-img

07.05.2008, 10:42

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Bojcy.......ne se bat, nič ni narobeuser posted image
Mogoče si srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....v ponedeljek pa hodi do G. Držim pesti da je vse OK!

clock-img

07.05.2008, 14:07

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ja, ja full dober biznis - prav tržna niša user posted image user posted image user posted image .

ma koja tržna niša user posted image user posted image user posted image

ogromnooooo povpaševanje....

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem