cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sem ali nisem

clock-img

16.05.2005, 08:29

clock-img

Anonimen

Spet ena nova, ki bi vas prosila za pomoč.
v petek bi morala dobiti M. Ker v petek nisem čutila nobenih bolečin sem se odločila da probam narediti test BABYCHECK. Pokazal mi je dve črtici vendar je bila tista ki kaže na nosečnost enkrat bolj svetla kot testna črtica. Test sem ponovila še v soboto in nedeljo in mi je obakrat pokazalo isto kot v petek.
Ali mislite da je možno da sem noseča?
Danes še vedno nimam M tako da bom danes še enkrat probala z drugim testom (CLEARBLUE).
Če ponazorim obarvanost črtic s številkami bi rekla, da dobi testna črtica 10, druga pa 4.

A to pomeni da sem ali nisem!!!
Lp, Katja

clock-img

16.05.2005, 08:32

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

SI :bravo::bravo::bravo:

Pa nehaj ponavljat teste, škoda denarja :)-:)-

clock-img

16.05.2005, 08:33

clock-img

dadica

pencil-img

556

glavno da sta dve črtici,na nekaterih testih celo piše da ni nujno da sta črtici enake barve.Tako da jaz mislim da si ti :nosecka:
pri meni je bilo obakrat isto da je bila ena črtica zelo slabo vidna in je iz tega prišla nosečnost!

clock-img

16.05.2005, 08:33

clock-img

puri

pencil-img

2171

Seveda si:bravo::bravo::bravo:

ČESTITAM!!!:rozica:

clock-img

16.05.2005, 08:34

clock-img

natja_

pencil-img

176

:bravo: :bravo: :bravo:

ČESTITAM - si, si :nosecka:, nehaj zapravljati s testi... slabo vidna črtica - črtica je, zato še enkrat bravo...

čuvaj svojo pikico... srečno - natja:)

clock-img

16.05.2005, 08:36

clock-img

Anonimen

Problem je v tem da nimam nobenih znakov ki bi kazale na nosečnost, zato kar probavam teste.

clock-img

16.05.2005, 08:38

clock-img

Sara3

pencil-img

545

Tudi jaz mislim, da si. Dve črtici - :nosecka:

ČESTITAM!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

16.05.2005, 08:38

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Ja TO je TO...samo, da je črtica:bravo::bravo:

clock-img

16.05.2005, 08:39

clock-img

dadica

pencil-img

556

meni so nosečnost ugotovili na podlagi krvnega testa in niman nobenih znakov razen bolečih prsi kar sem jih imela vedno pred m tudi tako da uživaj še nosečnost dokler ti ni slabo in nimaš vseh ostalih problemov!

clock-img

16.05.2005, 08:41

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Čestitke:bravo::bravo: Znakov pa lahko da še dolgo ne boš imela - jaz jih nisem imela do sedmega tedna, ko so se začele slabosti.

LP:rozica:

clock-img

16.05.2005, 08:59

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

16.05.2005, 09:10

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Seveda si srečka nosečka. Čestitke :bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:

clock-img

16.05.2005, 09:14

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

seveda ti je test pokazal pravilno...se ena srecka :nosecka: :bravo: :bravo:pri meni pa so se znaki pojavili konec tedna ko sem prvic obcutila da mi je slabo...drugace pa me prsi fuuuul bolijo...

clock-img

16.05.2005, 10:03

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Js jst tut mislim, da ni nobenega doma:)...nosečka si:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Znaki pa še pridejo:)

Tinka

clock-img

16.05.2005, 10:22

clock-img

Anonimen

tolk bi rada vsem doma povedala ampak se kar ne upam da ne bomo potem vsi razočarani. Kdaj ste pa kaj ostale povedale? A ste čakale da vam je ginekolog potrdil.

clock-img

16.05.2005, 10:49

clock-img

dadica

pencil-img

556

mojemu:love:in mami takoj, za očeta ki se prevč sekira pa 24. če bo ginekolog potrdil da je vse ok,ker bom takrat 6 tednov noseča in bomo vidli če bo boljše kot prvič,jaz vem da bo ker imam super filing!!!

lp in uživaj

p.s jaz sem prvič povedala skoraj vsem in sem potem imela ss in mi ni bilo žal da sem jim povedala, ker sem imela veliko oporo v domačih in so mi pomagali prebrodit najtežji čas,tudi v službi so prvič vedeli ker sem bila na bolniški!

clock-img

16.05.2005, 14:25

clock-img

Fračica

pencil-img

28

Čestitke tudi od mene!

9nebesa9nebesa9nebesa:bravo::bravo::bravo:

clock-img

16.05.2005, 15:31

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Sigurno si noseča! :bravo::bravo::bravo:
Na znake se pa ne zanašaj, ker se ti lahko zgodi isto, kot meni, da me je gospa slabost lepo pustila pri miru. Edino prsi sem imela boleče, pa še te so šele nekje v 7. tednu ratale boleče, prej pa nič.

Jaz sem :love: kar test pokazala takoj, ko je bil :modri:, najboljši prijateljici sem povedala čez nekaj dni (splet okoliščin in sem kar mogla povedat), domačim pa sva šla povedati s prvo UZ sličico, torej v 8. tednu.

clock-img

16.05.2005, 18:56

clock-img

emy&aljaž...

pencil-img

35

le pogumno doživela si šok verjamem lep šok............................lepo se imej.....

lep blagoslov

lp:metulj::metulj::metulj:

šopek zate:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem