writing-img

sem tko vesela :)

clock-img

04.02.2005, 14:33

clock-img

bini

pencil-img

1623

namreč... naša mala (sedaj vedno večja) ni marala vozička več kot za kakšno kratko turo, še to sem šla zmerej s strahom :(...
potem smo nabavili nahrbtnik -situacija mnogo boljša :bravo: ampak zdejle sem se prvič vrnila s sprehoda SAMA brez moža, ki bi mi lahko priskočil na pomoč... in mala se ni niti malo pritoževala tam zadaj - zgleda da ji paše ko je skoz pokonci :)

clock-img

04.02.2005, 14:41

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

04.02.2005, 15:05

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

sej bo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

04.02.2005, 15:25

clock-img

kimi

pencil-img

3836

No da ste le našli rešitev

clock-img

04.02.2005, 15:28

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Mi smo našega tudi nesli v nahrbtniku, pa je imel prav škrlatne noge od mraza, sem se ustrašila, da so mu zmrznile:(. Zuni smo bli 2 uri in je bilo očitno res prehudo.
Sem ga verjetno premalo zavila.:zmeden:

clock-img

04.02.2005, 15:50

clock-img

bini

pencil-img

1623

uf.. dve uri si pa mi v mrazu ne upamo.. midve sva ble pol urce, pa je imela pod rokavičkami mrzle roke :(.. drugač jo pa jest dam v zimskega pajaca..rokavice bo pa treba zamenjat :love:

clock-img

04.02.2005, 16:21

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Super!!!Najbrž se je fajn zdi, ko vidi svet iz čisto druge perspektive.

Pri nas je vžgalo to, da sem športni voziček obrnila vstran od sebe, naprej, da je gledal naprej in ne nazaj, ko sem ga vozila.

clock-img

04.02.2005, 19:22

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Pozimi naj otroček nebi smel biti več kot 1 uro v nahrbtniku zaradi nogic. Mi gremo samo na kratke ture ampak komaj čakam pomlad, da se lahko odpravimo na kakšen hribček!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem