writing-img

sem zanosila?

clock-img

13.04.2007, 11:01

clock-img

Anonimen

Jaz imam običajno user posted image  na 25 oziroma 27 dni. Ker sem včeraj mislila, da bom dobila menstruacijo, sem si vstavila tampon, na katerem je bil nekakšen svetlo rozasti izcedek. Danes je že 30 dan od zanje menstruacije, in nimam nobenih znakov menstruacije, ki sem jih imela običajno. Edino tu in tam me špikne v levem delu jajčnika in sem napihnjena. Sem morda zanosila? Kako dolgo naj čakam preden naj naredim test za nosečnost. Danes sem si namreč kupila test First Sign Duo, je to vredu test za ugotavljanje nosečnosti?

clock-img

13.04.2007, 11:04

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Opravi test in boš videla.
Mi tega ne moremo vedeti user posted image

Jaz zaupam samo CB testu. Tvojega ne poznam

clock-img

13.04.2007, 11:09

clock-img

mana25

pencil-img

36

Hja težko je reči zato kar napravi test.Imela sem iste znake kot ti napihnjen trebuh,špikanje po jajčnikih in seveda zamuda user posted image in na mojo srečo sem user posted image .Zato čim prej test napravi in ti želim da zagledaš user posted image .

clock-img

13.04.2007, 13:02

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

First sign duo je ok test. Kar nekaj dobrih feed backov sem slišala o njem. NAredi test in sporoči kako je šlo! Držim pesti.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

13.04.2007, 13:13

clock-img

biba26

pencil-img

350

Me že čakamo in držimo pesti,čimprej javi!user posted image

clock-img

13.04.2007, 13:37

clock-img

Anonimen

Ravnokar sem naredila test in je negativen user posted image . žal

clock-img

13.04.2007, 13:44

clock-img

Anonimen

če ne bo M, ga čez nekaj dni ponovi. Mogoče imaš še premalo nosečniškega hormona.

clock-img

13.04.2007, 14:49

clock-img

Anonimen

Prvi dan zadnje menstruacije sem imela 10.3., običajno imam menstruacijo na 25-27 dni. Zdaj pa ni ne user posted image , niti menstrualnih znakov, pa še test je negativen. Upam, da bodisi dobim user posted image  al pa sploh ne dobim user posted image , ker me to že dela živčno.

clock-img

13.04.2007, 19:22

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Ja, jst pa od kar ne jem KT (to je že 4 leta) user posted image nimam skor vsako let, cel junij,user posted image ker se mi M prestavi na začetek mesca, takrat nisem vedela zakaj, pa sm že preveč denarja zmetala za testerjeuser posted image . Tko, da je možno, da se ti samo prestavlja, če ne pa boste zbali. Srečno!user posted image Pa, če boš spet naredila test čez nekaj dni, če ne bo prej user posted image prišel, upam da boš zagledalauser posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem