writing-img

seminarska

clock-img

08.10.2005, 17:56

clock-img

Nani-nani

pencil-img

198

Vpisala sem se v prvi letnik poslovnega sekretarja. Začeli smo s predavanji gospodarskega prava, zato bi prosila za zapiske ali vprašanja, če jih katera ima.
Zelo bi bila hvaležna tudi za kako seminarsko nalogo iz gospodarskega prava, delovno pravo. Ali kak namig kje najdem?
Saj veste, časa je vedno premalouser posted image , pa še začetnica na povrh.user posted image

Se priporočam za vse. 

clock-img

08.10.2005, 18:58

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

tega žal nimam, ker so mi priznali iz EPF-ja, če boš potrebovala še kaj, pa se le javi user posted image

clock-img

08.10.2005, 19:06

clock-img

Nani-nani

pencil-img

198

Prosila bi te za katero drugo seminarsko nalogo za prvi letnik. Naslednji predmet je Psihologija dela in tudi tam bom rabila seminarsko nalogo. Torej, če imaš katero koli za prvi letnik se priporočam.

clock-img

08.10.2005, 19:09

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

moram pogledat oz.si vzet na znanje user posted image  kr sem prvi letnik delala že pred davnimi leti (mislim, da tam nekje 2001/2002) user posted image  in v prvem letniku nismo imeli velik seminarskih, v drugem pa kr user posted image

clock-img

08.10.2005, 20:48

clock-img

Nani-nani

pencil-img

198

V prvem letniku imamo pri vseh premetih seminarsko nalogo, razen pri tujem jezikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Groza.
Ko boš kaj našla se oglasi.

clock-img

08.10.2005, 20:49

clock-img

Nani-nani

pencil-img

198

Nažalost še ne delamo PREMETOV.
MISLILA SE PREDMETOV.

clock-img

08.10.2005, 21:06

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz sem naredila že vse izpite za pos. sek; če kaj rabiš mi piši privat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem