writing-img

senčnik PepenyA

clock-img

28.05.2007, 13:10

clock-img

Adelina

pencil-img

962

A je to res boljše kot marela. Ker mi nekako ni jasno, kako lahko naštimaš ta senčnik, če hodiš direktno proti soncu. Če ga katera uporablja, bi prosila za informacijo. Hvala!

clock-img

30.05.2007, 10:16

clock-img

asso

pencil-img

3700

Ojla,

ja meni je boljše kot marela, ker naredi res več sence. No, sej lahko uporabljaš v kombinaciji z marelo. Meni je blesavo marelo non stop premikat...
No, če hodiš proti soncu in je to nizko daš ta senčnik čisto naprej, no v tem primeru otrok skoraj ne vidi ven. Če je sonce višje, pa je lahko normalno postavljen naprej in naredi senco ter otrok tudi vidi ven. Meni je ok zadeva. No super glih ne morem rečt, ampak je dobra.

Če te kaj več zanima piši kar na ZS, pa tudi kakšno sliko lahko pripopam v naslednjih dneh...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

05.06.2007, 10:05

clock-img

martinuška

pencil-img

140

Meni je ta senčnik ful boljši od marele. Marelo moraš pri vsaki spremembi smeri premikat, ta senčnik pa enostavno namestiš in ima ful sence noter. Tudi prilagajaš lahko, lahko tudi hodiš proti soncu, pa daš ta senčnik čisto dol.

Meni je super zadevca. Zelo uporabno. Marelo pa smo vrgli proč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem