cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

senčnik Peppeny

clock-img

24.06.2010, 19:53

clock-img

vaney

pencil-img

2581

A se kateri sanja, zakaj so ta senčnik nehali delat? Nikjer se ga več ne da dobit, razen na nekaterih spletnih trgovinah je še kje kakšen na zalogi, drugje pa nič več. Ni dobavljiv in ga več ne bouser posted image Meni je bil res super, pa smo ga izgubiliuser posted image , zdaj pa ne morem drugega dobit...edino spletna trgovina S...(ne vem, če je to reklama) ga še ima, pa mi morajo še potrdit naročilo. Če ga nimajo niti oni več, kaj pa potem??? A ga katera proda?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

24.06.2010, 21:05

clock-img

principessablu

pencil-img

449

jaz ga imam novega,nerabljenega in ga ne rabim,mi ni všeč...

clock-img

24.06.2010, 21:13

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Jaz sem ga kupila pred približno tremi tedni v Baby Centru na Rudniku. Sedaj se prodaja pod drugim imenom- Baby Smile. Prodajajo pa ga tudi druge spletne strani-npr. tale:
http://www.mimovrste.com/artikel/1390550932/univerzalni-sencnik-baby-smile-z-uv

clock-img

24.06.2010, 21:30

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz ga imam pa ga nič ne uporabljam. Jezi me ker ves čas nekam leze, pa če je malo vetra se vse neki obrača in je čist brez veze. Ali ga ne znam namontirat ali kaj?

clock-img

24.06.2010, 22:18

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Sicer sem ta senčnik (pod novim imenom) v torek videla tudi v Baby centru v BTC-ju v Ljubljani. So jih imeli precej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem