writing-img

senčnik za lupinico

clock-img

24.04.2008, 18:16

clock-img

janina

pencil-img

69

Pozdravljene!

Ali mi lahko katera pomaga.Zanima me ali obstaja za lupinico maxi cosi kakšna marela.Imam sicer tisti črn senčnik,ampak se mi zdi,da bo pod tem postalo prevroče sedaj  ko  prihajajo toplejši meseci.  

hvala! 

clock-img

24.04.2008, 18:58

clock-img

SuzanaKK

pencil-img

777

Janina, mislim, da ne. Univerzalna pa tudi po moje ne pride v poštev, ker jo ne moreš nikamor montirati. A misliš dolgo imeti otročka v lupinici? Pomagaš si lahko tako, da daš čez strehico navadno bombažno pleničko, sicer vizualno ni ravno lepo, bo pa definitivno vpijalo manj sončnih žarkov kot črna strehica. 

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

clock-img

24.04.2008, 19:53

clock-img

bina30

pencil-img

526

Ne vem, mogoče tisti senčnik pepeny, ki se dobi v baby centru? Sicer je mišljen za vozičke... Kaj imaš otročka toliko časa v lupinici? Jaz ga v lupinici samo v avtu prevažam, pa če grem v kako trgovino, lupinico na kolesa namontiram, drugače pa ne. In za ta kratek čas je čisto dovolj tista strehica, ker ima uv zaščito.

clock-img

24.04.2008, 20:44

clock-img

Pikapoka1

pencil-img

86

Ja verjetno se je ne dobi, ker lupinica pač ni mišljena za prevažat otroka okrog na daljše ture v voziču ampak samo na kratko, ker ni zdravo za otroka, zdej ko bo vroče, pa sploh neprijetno. Moj komaj čaka, da ga dam ven ko smo v avtu...tako da ..premisli.
lp, pp1

clock-img

24.04.2008, 20:53

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mi imamo sicer peg perego lupinico, senčnik pa smo dobili zraven. Ti povem, da je čist brezveze!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem