writing-img

senčnik za quinny-ja

clock-img

18.08.2009, 10:19

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Pozdravljene.

Mene pa zanima kje bi dobila črn senčnik za quinny buzz voziček. Lahko bi bil tusi bebe comfort, ker je nastavek isti. Spraševala sem že vsepovsod po otroških trgovinah in nikjer nimajo več.

clock-img

18.08.2009, 11:19

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz vem, da sem ga kupila v Mothercare trgovini, sam zdaj je ni več...mogoče, kjer rabljenega dobiš, vem da v 2 letih ni niti malo pobledel, je bil še kot nov user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

18.08.2009, 12:41

clock-img

miapia

pencil-img

1748

IZVIRNO SPOROČILO: a.jda

Pozdravljene.

Mene pa zanima kje bi dobila črn senčnik za quinny buzz voziček. Lahko bi bil tusi bebe comfort, ker je nastavek isti. Spraševala sem že vsepovsod po otroških trgovinah in nikjer nimajo več.

Ja, jaz sem dobila zadnjega, sicer rdečega, dva tedna nazaj v BC. Novo robo dobijo šele septembra. Bi bilo treba prej misliti.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

18.08.2009, 15:17

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Bi mislili prej, ja, če bi se ta tastari že prej pokvaril.

clock-img

18.08.2009, 20:46

clock-img

Anonimen

Kupi pepeny-ja ... je boljši kot vsak dežniček.

clock-img

18.08.2009, 22:52

clock-img

muca79

pencil-img

25

Pozdravljena,
tudi jaz sem iskala dežniček ku zmešana in danes smo bili v italiji v Gradiški in sem ga kupila od bebe comfort. Imajo jih full tako da se pri njih dobi v vseh barvah. Trgovina pa se imenuje Baby Pulman in cena je 22 Eur.

NEvem če sem ti kaj pomagala ker jaz živim blizu Italije in sem končno najdla oranžnega za JANE voziček ker v Pikapolonici (čeprav imajo eksluzivo za te vozičke) oni niso mogli dobit oranžnega- KATASTROFA!!!!!

Pa lep večer

clock-img

25.08.2009, 00:00

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

V Dipo imajo senčnike za otroške vozičke, ki pašejo na vse vozičke (ali večino). Cena je 10€, pa UV zaščito imajo. Videla sem bež, rdeče, modre, zelene, oranžne in rdeče. Mi smo iskali senčnik za PegPerego, pa smo videli ceno in nas je skoraj kap. Tako da smo na koncu kupili tega v Dipo-tu.

200% MAMI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem