writing-img

servis za Quinny

clock-img

02.01.2009, 20:32

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Punce, a katera ve kje v LJ servisirajo Quinny vozičke?

Moj Buzz me mičkano spravlja ob živce :-)

clock-img

02.01.2009, 20:38

clock-img

pezbar

pencil-img

202

tam kjer ste ga kupili user posted image
mi smo voziček kupili v baby centru v BTCju in tudi na servis smo ga peljali tja (sicer enega drugega, ko pa nam je zaradi dveh neuspešnih servisov presedlo, smo ga zamenjali za Quinny Freestyle, ki pa do sedaj še ni videl serviserja user posted image )

clock-img

02.01.2009, 20:54

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jaz sem ga kupilav turbo limaču.Nekako dvomim da ga tam tudi popravljajo.
Najbolje da kar tam vprašam.

clock-img

03.01.2009, 23:02

clock-img

glen

pencil-img

1870

Naja31.
Zdaj je glavni uvoznik in zastopnik za znamko Quinny za Slovenijo baby center,tako da imajo oni vse čez, od servisa do rezervnih delov,itd,.....
Obrni se na njih,tudi če voziček ni bil kupljen v BC ti bodo voziček poštimali,seveda boš morala plačati.user posted image
A voziček si kupila v Turbo Limaču pri nas ali na Hr?
Jaz bi vseeno poklicala in vprašala,saj je še v garanciji.
Ste že prispeli domov?

clock-img

04.01.2009, 15:14

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Oj glen,

hvala.
Kupljen v Turbo limaču v Ljubljani. Seveda nimam več računa, da bi dokazala, da je še v garanciji.
Bom jutri poklicala v BC in vprašala kako.

Sicer je pa mali itak preveč prehlajen, da ga peljem ven na sprehod.  
Ja, smo doma. Včeraj nas je skoraj odpihnilo medvožnjo do Lj user posted image .

Cau, J.

clock-img

04.01.2009, 19:41

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Naš voziček so v BC popravljali en teden - baje imajo neke zunanje izvajalce oz. serviserje in zato toliko traja.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

04.01.2009, 20:18

clock-img

pezbar

pencil-img

202

BC ima serviserja, ki pride zjutraj (že pred 8. uro) pobrat robo, ki je bila dana na servis prejšnji dan, in pripelje popravljene stvari. Tako da servis traja najmanj 1 ali 2 dni. Mi smo imeli naš prvi voziček na servisu celo več kot 1 mesec, ker smo čakali novo ogrodje iz Nemčije. HB so nam dali za ta čas nadomestnega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem