writing-img

sesa palček!

clock-img

24.02.2006, 19:50

clock-img

Sugy

pencil-img

322

Kaj naj naredim? Moj user posted image  še vedno sesa palček (star je 5 mesecev). Ima pa tudi že 2 zobka. Dude ne mara.
HELP!

clock-img

24.02.2006, 20:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.02.2006, 21:03

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Kaj narediti, ti ne vem povedati, ker to tudi naš ta starejši dela. V tako nežnem obdobju dojenček potrebuje poleg mamice tudi nekaj tolažilnega, ali tolažilno dudo ali pa pač prstek. Mi nismo nič naredili, temveč mu prstke (pri nas sta namreč dva v igri) pustili. Edino s čim se lahko  tolažiš je to, da glede na sesani prstek, lahko že sedaj veš, ali bo tvoj otroček levičar ali desničar. Naš je definitivno levičar.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

24.02.2006, 21:10

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Naš 1,5 letnik ga tudi sesa. Sedaj na povelje že neha.

clock-img

24.02.2006, 21:44

clock-img

tincci

pencil-img

1430

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Edino s čim se lahko  tolažiš je to, da glede na sesani prstek, lahko že sedaj veš, ali bo tvoj otroček levičar ali desničar.

A to je res? Potem je tudi naša levičarka! Sem ravno dons o tem razmišljala, ker tudi igrače bolj ali manj grabi z levo roko, desna ji kar nekako ne greuser posted image

clock-img

24.02.2006, 21:52

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ne vem, če 100% drži, ker bi se naj to pokazalo do nekje 3 leta starosti. Vendar, če si hočem jaz dati prst v usta, avtomatsko ponesem desno roko k ustom (samo za vajo,da ne bo pomoteuser posted image ). Takrat o tem nisem razmišljala, sedaj pa sem sigurna, ker bo naš star 5 let in tu ni več debate, sesa pa vedno prstka leve roke.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem