cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sestava vetrovnih kapljic

clock-img

12.11.2007, 11:45

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

Pozdravljene,

lepo prosim, če lahko katera napiše sestavo koroških kapljic, kapljic iz lekarne deteljica in kapljic gorenskih lekarn (lahko še katerih drugih).

Jaz sem danes kupila vetrovne kaplice Sevniških lekarn, pa me zanima kakšna je razlika med temi kapljicami... da bom vedela, če se mi splača še katere nabavit, če te ne bodo pomagale...

Sevniške imajo v enakih delih po 0,03%eteričnega olja janeža, kumine, komarčka in mete; ter 0,2 % saharoze in 97,88 % navadnega sirupa.

Hvala user posted image

clock-img

12.11.2007, 11:52

clock-img

tejkag

pencil-img

455

Koroških lekarn
etrično olje janeža, kopra, kumine in mete v sirupu.

pa bomo imeli še enega :-)

clock-img

12.11.2007, 16:16

clock-img

pajac

pencil-img

6695

V Deteljici pa naj bi delali po receptu koroških lekarn... Sem pa ugotavljala, da so Sab simplex, Lefaksin in Antiflat tropfen popolnoma enake...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

13.11.2007, 12:59

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Tudi Galenski laboratorij naj bi delal enake kapljice kot Koroške lekarne. Pa ni res. Že po okusu se čuti, da je drugačna sestava. Meni imajo kapljice Koroških lekarn več mete kot pa tiste iz Deteljice. In tudi Koroške so mu bolj pomagale. Zakaj pa ne vemuser posted image

Drugače pa sirup proti krčem (Galenski laboratorij) : "70g sirupa vsebuje eterično olje janeža, kumimne, navadnega komarčka in poprove mete, vsakega po 0,02g, 44,8g saharoze in prečiščeno vodo."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem