cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sex po porodu

clock-img

06.03.2007, 15:51

clock-img

kk133

pencil-img

29

No ja, verjetno nisem prva, ki se bo lotila te teme, pa vendar. Pred dvema mesecema smo dobili fantka. Vse je ok, vendar smo kar malo v težavah, ker bi se moj partner rad veliko igračkal (v smislu spolnih odnosov seveda, hehe), meni pa se kar naprej dogaja, da se mi sluznica nožnice sploh ne vlaži kot se mi je pred porodom - obilno.

Kaj naj storim, želim, da bi bila oba zadovoljna! user posted image (op: lubrikanti tudi ne pomagajo)

kk

clock-img

06.03.2007, 16:03

clock-img

1108

pencil-img

18

Sama sem se soočila s podobnimi težavami. Probleme sem imela celo leto po porodu. Preizkusila sem veliko lubrikantov, vendar sem zadovoljna z Viaree liquid. Še posebej mi je všeč, ker ga je dovolj malo, učinek pa je velik. Pogosto ga uporabljam še sedaj (tri leta po porodu), malo za "igračkanje"user posted image .

Poskusi in videla boš user posted image !!!

clock-img

06.03.2007, 16:03

clock-img

Anonimen

mi smo si v začetku pomagali z lubrikanti (pa je pomagalo - sem enega dobrega v sex shopu nabavla), čez čas pa je vse prišlo na svoje mesto.

clock-img

06.03.2007, 17:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem