cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sex po porodu

clock-img

08.06.2009, 08:50

clock-img

ninica23

pencil-img

371

user posted image z mojim sva se že pogovarjala,da bi,pa me je nekako strah,najbolj zaradi šivov - nisem še namreč opazila,da bi mi odpadli,poleg tega sem imela notranje šive,ki se dalj časa celijo (po 5 tednih se lahko celo vsedem na stol brez obroča )!
sicer imam naslednji četrtek pregled pri G,sam do takrat je še kar nekaj časa...
kaj mislite,kaj mi svetujete,vaše izkušnje-kakšen občutek sploh je po porodu oz. po tem,ko si enkrat šivan?!?
hvala user posted image

clock-img

08.06.2009, 10:00

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

glede na to, da te še bolijo šivi, bi jaz še definitivno počkala

clock-img

08.06.2009, 10:01

clock-img

Nezy85

pencil-img

452

Kaj pa vem jaz ravno ne bi sexsala dokler nisem 100%, da je vse zacelilo in da je vse tak ko mora bit!Saj G. itak ne priporočajo nekje 6tednov sexa!Razen če maš porod brez komplikacij in nimaš nobenga šiva, sicer pa kr nekaj časa tudi krvaviš po porodu!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

clock-img

08.06.2009, 10:39

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

jah probaš če gre, če ne gre pa pač ne gre. Mene je po 6-ih tednih še bolelo, seks je bil prej muka kot užitek.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

08.06.2009, 20:12

clock-img

mulan

pencil-img

236

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

jah probaš če gre, če ne gre pa pač ne gre. Mene je po 6-ih tednih še bolelo, seks je bil prej muka kot užitek.

Se strinjam. Probaš (nežno), pa vidiš. Mi smo večkrat probali, pa je bolelo. Kar nekaj časa sem rabila, da je bilo vse ok.

clock-img

09.06.2009, 16:19

clock-img

kamilija

pencil-img

467

Če nisi prepričana ali si ne želiš, potem rajši počakaj. Saj  se nikamor ne mudi...Meni je bilo ful čudno, pa sem tudi imela cel kup šivov.
Mislim pa, da mora moški razumeti.

clock-img

11.06.2009, 12:32

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Do pregleda midva seksa nisva prakticirala, pa ni bla nič šivana, tko da bi jest počakal. Treba to po propisima, drugač lohk nardiš štalo.

clock-img

12.06.2009, 08:45

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Popravek, ker drugač me bo žena pojedla. bila je šivana z dvema notranjima šivoma. Ženka, za napako se ti opravičujem.

clock-img

12.06.2009, 10:42

clock-img

ronja

pencil-img

15289

če ne bi bila, bi itak že prej, hehe.user posted image

clock-img

12.06.2009, 20:55

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Midva sva čakala do pregleda. Je bolje počakat, ne samo zaradi šivov...No, se mi vsaj zdi. In potem, če malo čakaš, je potem bolj razburljivo. Itak pa ne pričakuj preveč od prvega spolnega odnosauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem