writing-img

sex po porodu

clock-img

11.09.2010, 22:16

clock-img

branka81

pencil-img

428

zanima me kolikokrat ste sexale s partnerjem po porodu...ko ste pač lahko?user posted image

clock-img

12.09.2010, 13:30

clock-img

parga

pencil-img

46

Jst semv bistu 8 tednov od poroda in morm rečt, da mi sex trenutno ne paše ravno zelo. Sva probala ampak zadeva tam spodaj še ni v takem stanju, kot bi morala biti. Po treba verjetno še nekaj časa počakati,da bo tako kot prej .
Mislim pa, da je to odvisno od vsake posameznice. Jst pravim tako... če spodaj nič ne boli in če si ženska sexa želi, potem je čisto ok, če se temu prepusti kolikokrat pač želi.

clock-img

13.09.2010, 08:59

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

po prvem po 6 tednih v drugo pa še prej..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

13.09.2010, 09:47

clock-img

branka81

pencil-img

428

no moj prvi sex po porodu je bil 9 tednov po porodu in ni bil nč prijeten,ker je še mal bolelo,pol nasljednjič je blo pa že boljše...

clock-img

14.09.2010, 17:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: branka81

zanima me kolikokrat ste sexale s partnerjem po porodu...ko ste pač lahko?user posted image

ne štejem, vsakič ko je priložnost

clock-img

03.10.2010, 19:39

clock-img

doroteja30

pencil-img

12

ja sex,midva sva po 1 mesecu ,sedaj pa ni dosti casa za to ker otroci veliko zahtevajo,se pride cas za te stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2010, 22:29

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Po prvem pregledu kr kmalu, ma sem zvečer tako kaput, da tudi pomislim včasih ne na seks. Mi je pa bv, če se ne posvetim zadevi, kot se šika..je bilo na začetku precej boleče, zdaj je pa ok in oba zelo uživava, mnogo bolj, kot prej

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem