writing-img

sex pred ovulacijo

clock-img

09.02.2006, 07:55

clock-img

Anonimen

Imam eno ? za vas vsevedniceuser posted image .

Zadnjo menstuacijo sem imela 25.1. To je prva po porodu. Včeraj sem imela nezaščiten spolni odnos, danes pa vidim, da imam ovulacijo. Včeraj je še nisem imela, ovulacije namreč. Vsaj mislim tako.

A mislite, da se je lahko kaj prijelo?

clock-img

09.02.2006, 07:58

clock-img

matahari

pencil-img

223

Saj veš ti nevednica user posted image , da se vedno lahko prime, sploh pa po nezaščitenem spolnem odnosu...tole si vprašala kot, da bi spraševala, če bo čez en teden snežilo..nas vsevednice...user posted image  Valjda veš, da je odvisno od tvojega ciklusa..če praviš, da imaš danes ovulacijo..vedno kaj not ostane...in se mogoče prime ne?? Jupi pa ne, da bo še ena user posted image

clock-img

09.02.2006, 08:03

clock-img

muha1

pencil-img

666

Ja kaj pa misliš, seveda se lahlo prime!Malo počakaj, kupi test nosečnosti in boš vidla. Pa veliko srečeuser posted image

clock-img

09.02.2006, 08:34

clock-img

maja_

pencil-img

100

A imaš test za ugot. ovulacije? Kako se imenuje in kje se kupi?
Thanks!

clock-img

09.02.2006, 08:55

clock-img

Anonimen

jaz ovulacijo spremljam kar po izcedku. Test za ugotavljanje o pa prodajajo v mullerju, vidla sem ga tud v lekarni.

clock-img

09.02.2006, 12:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Seveda se lahko prime, fantje so notri še dva dneva živi- user posted image  En dan pred O je najbolj idealno za user posted image
javi, če boš nova user posted image

clock-img

09.02.2006, 13:17

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

a si zelis ponovno zanositi?
Ce ne, ne razumem zakaj si imela nezasciten spolni odnos. Ce pa ja pa super, drzim pesti..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem