cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sex v morju

clock-img

11.07.2011, 10:58

clock-img

Anonimen

Ta vikend sem bila na morju in ne vem kaj je bilo, sem imela občutek da mladina sexsa sredi belga dneva v vodi in še čisto blizu obale.
Za mlade še nekako gre ampak sta bla še starejši par cca. 50-60 let in sta se skoz božala lizala, da mi je blo jih res smotan gledat. Res nagravžno. Taga včasih ni blo tok veliko. Ali pa zoto, ker je bila divja plaža user posted image
Uglavnom mi je libido padu za 100 % user posted image

clock-img

11.07.2011, 11:01

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Ojej. Ne moreš vrjet, včasih si ljudje niso upali kaj takega sredi belega dneva, dandanes pa sploh nihče več ne razmišlja... user posted image

clock-img

11.07.2011, 11:15

clock-img

Anonimen

Men se pa to ne zdi nč takšnega, pač seksajo, pa ni važ al 20 letni al 60 letni, vsi imamo potrebe a ne? V današnjih časih, ko je okoli nas sama tuga pa res ne smemo bit zafrustrirani še glede seksa.

clock-img

11.07.2011, 12:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.07.2011, 13:18

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ja ne vem punce, men je pa mim da pridem na eno javno mesto in se mi en pred mano onegavlja. naj gre on raj nekam privat, ne vem zakaj moram jaz. pa leta gor ali dol (je pa za pričakovat da ti leta dajo modrosti in malce samodicipline, to je res..).

clock-img

11.07.2011, 14:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

meni je tudi to čist mimouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.07.2011, 14:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

V današnjih časih, ko je okoli nas sama tuga

kaka tugauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.07.2011, 14:28

clock-img

Anonimen

Me ne moti, kvečjemu me to pogreje. Jaz sicer raje seksam v bazenu, ker se lahko fiksiram ob rob bazena, v morju mi ne paše tako zelo.

clock-img

11.07.2011, 20:27

clock-img

Anonimen

Ja in kaj potem, če ste se poljubljala? To je že seksanje ali kako? Če pa veš, da ga je imel notri, potem si morala pa ornk pogledat. Sicer si pa rekla, da je bila divja plaža in verjetno sta se tja umaknila z namenom, da nihče ne gleda. Nekateri nismo omejeni zgolj na posteljo in je to definitivno popestritev, sploh pa je res lepo, če vidiš zrelejša človeka pri izkazovanju čustev in energije, ne pa da sta zadrgnjena. Jaz samo upam, da bom taka pri teh letih.

Za tiste bolj svobodnjaške pa, seks v morju je super, drugačno, erotično. Tako da tisti, ki si upate, tudi stoje se da in brez opore user posted image

clock-img

11.07.2011, 22:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Jaz samo upam, da bom taka pri teh letih.

jaz pa upam da te ne srečam user posted image

glej, res mi je vseeno kaj vam paše, samo lepo prosim ne mi prodajat teorij, da so ljudje zadrgnjeni ker jim ne paše javno skesat ali bit vojaer le takim.

clock-img

12.07.2011, 12:52

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Jaz samo upam, da bom taka pri teh letih.

jaz pa upam da te ne srečam user posted image

glej, res mi je vseeno kaj vam paše, samo lepo prosim ne mi prodajat teorij, da so ljudje zadrgnjeni ker jim ne paše javno skesat ali bit vojaer le takim.

nimam besed, zato se podpišem tukaj.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

clock-img

12.07.2011, 13:09

clock-img

Anonimen

Plaža je res divja, samo je bilo veliko ljudi.
50 metrov stran se pa kopajo otroci.
Jaz pa če sem na morju rada opazujam jadrnice in gledam na morje.
Ne bom se zaradi enih takih obračala stran in gledala v travnik, ki je bil zraven user posted image
Ne vem zakaj pol folk že ne seksa sredi Ljubljane na ulici, če jim je to tko kul sexsat povsod ali sreda kafiča, v klopci na parku user posted image
ali pred otroci, da se naučijo kako to poteka, da pol ne sprašujejo neumnosti, kako nastane otrok user posted image

Drugače pa tudi jaz nima proti sexsu v naravi, samo res ne razumem folk, da ni malo bol obziren.

clock-img

12.07.2011, 13:47

clock-img

Anonimen

Seks v morju je zakon in tudi z mojim user posted image ga na dopustu redno prakticirava. Res da se večinoma spraviva v kak osamljen zalivček ali pač nekam, kjer sva bolj na samem (sva tudi nudista), sva pa to počela tudi že zraven kake bolj obljudene plaže. Pa mislim, da se da to opravit tako, da ni preveč očitno. Če te seveda nekdo ne opazuje vsako minuto, ko si v vodi in točno spremlja, kaj delaš, kje imaš roke in kje noge. Pol pa verjamem, da se fajn vidi, ja...

Včasih je pač lažje buljit in se kasneje zgražat, kot pa preprosto pogledat stran...

clock-img

12.07.2011, 13:52

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Saj kiti tudi seksajo v morju pa se nihče ne zgraža.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

12.07.2011, 14:02

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

ja, ker jih ne vidimo, ko so na odprtem morju. če bi pa na plaži, bi se pa orenk videlo da seksata user posted image

clock-img

12.07.2011, 14:05

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Pomoje tudi. user posted image  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

12.07.2011, 14:30

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

in moja hči bi rekla: mama glej, kit ma luleka!! in še s prstom bi kazala in skakala od razburjenja zraven user posted image

clock-img

12.07.2011, 20:28

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

in moja hči bi rekla: mama glej, kit ma luleka!! in še s prstom bi kazala in skakala od razburjenja zraven user posted image

Po moje bi še mama skakala zraven, če bi videla oneta dotičnega, kajne user posted image ?

ROŽICA

clock-img

12.07.2011, 20:33

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

pa muhe tud u BTC-ju!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

12.07.2011, 20:43

clock-img

Anonimen

Me ne moti, kvečjemu me to pogreje. Jaz sicer raje seksam v bazenu, ker se lahko fiksiram ob rob bazena, v morju mi ne paše tako zelo.

proti morju nimam nič,proti bazenu pauser posted image user posted image

clock-img

12.07.2011, 20:47

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Po moje bi še mama skakala zraven, če bi videla oneta dotičnega, kajne user posted image ?

ne. tuji k.u..r.c.i me nikoli ne impresionirajo.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 12.7.2011 20:48:32 >

clock-img

22.07.2011, 00:41

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2011, 12:46

clock-img

svetnik

pencil-img

95

Ahhhh...kakšno morje neki.....user posted image
še najboljše je v mokri travi.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2011, 12:51

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

tuji k.u..r.c.i me nikoli ne impresionirajo.

Kaj a imaš svojega?! user posted image

clock-img

02.08.2011, 13:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

tuji k.u..r.c.i me nikoli ne impresionirajo.

Kaj a imaš svojega?! user posted image

user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa tolk potrebna, da bi zdajle tudi v luži sexala.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem