writing-img

sex z nosečnico

clock-img

04.07.2012, 20:11

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni.

Doma imam nosečko, ki je tako sexy da jo že težko gledam in bi jo veliko več krat kot imava možnost. Fascinantno telo je dobila zato me tako privlači da bom znorel. Njene prsi, ki so jo sedaj nehale boleti so fantastično trde in velike. Ne morem si jih nagledat in user posted image . Tudi ritka se ji je lepo napolnila. Sedaj ko jo je slabost minila se veselim vsakega večera z mojo najlepšo user posted image . Kako je kaj z vašo spolno aktivnostjo in občutki z nosečnico? Meni je super.

Lp

clock-img

04.07.2012, 20:40

clock-img

Anonimen

Zakaj to ne poveš nje?

Si se prišel hvalit?
Vdihni, sprosti se... in uživaj svoje zasebno življenje!

clock-img

05.07.2012, 09:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.07.2012, 09:26

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Super. Čak da ji trebuh zraste. user posted image Srečno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

05.07.2012, 11:52

clock-img

Anonimen

Hočeš pojamrat, da ti bi večkrat, samo njej ni to tega in ne veš, kako bi jo navdušil?
Ja, treba je izkoristit zdaj, dokler ni trebušček še prevelik.

clock-img

05.07.2012, 12:14

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljeni.

Doma imam nosečko, ki je tako sexy da jo že težko gledam in bi jo veliko več krat kot imava možnost. Fascinantno telo je dobila zato me tako privlači da bom znorel. Njene prsi, ki so jo sedaj nehale boleti so fantastično trde in velike. Ne morem si jih nagledat in user posted image . Tudi ritka se ji je lepo napolnila. Sedaj ko jo je slabost minila se veselim vsakega večera z mojo najlepšo user posted image . Kako je kaj z vašo spolno aktivnostjo in občutki z nosečnico? Meni je super.

Lp

Špica stari! user posted image

clock-img

05.07.2012, 17:21

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Meni pa se zdi tole zelo pohvalno, ker obstajajo kreteni, ki ženski najedajo, ko se v nosečnosti zaobli. Že tako smo ženske občutljive glede postave, potem pa da mora katera prenešati idiota, ki ji šteje kg in ji meče naprej, da je debela. Ja, jih poznam nekaj takšnih zafrustrirancev.

Lepo, da ti je tvoja tako všeč. Najbrž tudi njej veliko pomeni tvoje občudovanje. Jaz imam srečo v nesreči. Tudi mojemu partnerju sem blazno všeč, ker pa je nosečnost rizična, pa nima kaj veliko od tega... Se je pa danes prav lepo nasmejal, ko sem mu dala tole prebrati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem