writing-img

shranjevanje oblačil za dalj časa

clock-img

16.06.2010, 18:25

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Pozdravčke.
Od rojstva najine hčerke pa vse do danes ko je stara 15 mesecev se je nabralo ogromno oblačilc...zaenkrat je vse skupaj v veliki kartonasti škatli(res ogromniuser posted image ) sem dala zraven tudi nekaj proti moljem...
Toda js bi to shranila za dalj časa...do naslednjega naraščaja..zato bi prosila za kakšen nasvet kako naj se tega lotim,da bodo ostale takšne kakršne so?

Pozna katera mogoče tisto zadevo ko vakumsko izsesaš zrak?Kako se obnese?Kje ste kupile?

L.p.user posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 17.6.2010 8:14:04 >

clock-img

16.06.2010, 20:33

clock-img

enea

pencil-img

2440

Sama sem kupila spacebag vreče od top shopa, nekaj sem jih tudi v merkatorju dobila te iste vreče, pa sem vse v njih spravila in še spravljam, ker sta moji punci 5 let na razen, pač roba čaka, in ko jo vzamem ven je glih taka kot jo dam noter,.... Res pa je da včasih vakum popustiuser posted image , ampak se na oblačilcih to ne pozna, je pa res, da nisem imela spravljeno v kakšnio kleti, ampak doma v predalu pod posteljo,..user posted image

clock-img

16.06.2010, 20:35

clock-img

luan

pencil-img

716

Evo jaz isto shranjujem kot enea.Imam pa 6 let razlike med enim in drugim otrokom.In meni so ful fine te vreče in zaenkrat tudi vakuum še ni spustil.

clock-img

16.06.2010, 22:02

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

tud jaz ima te vreč in se dobro obnesejo. tud meni je ena spustila.

clock-img

16.06.2010, 22:13

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz pa kar v kartonastih škatlah shranjujem in je ok. Res pa je, da je razlike med puncama 26m tak da skoz pregledujem in prelagam te cunje. user posted image

clock-img

17.06.2010, 00:00

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jaz jih večinoma shranjujem v tistih vrečah za oblačila, ki se dobijo v Šparu, Mercatorju... Pa noter nujno dam nekaj proti moljem.
V vakumske vreče pa dam večinoma odeje in večje stvari.

Ponosna mamica petih fantkov :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem