writing-img

shranjevanje oblačilc

clock-img

25.09.2005, 11:30

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Živjo!
Mogoče tole vprašanje ne spada ravno na ta forum, ampak vseeno! Zadnje dni se ubadam z enim velikim kupom premajhnih Lukovih oblačilc, za katera ne vem več, kam jih še naj pospravljamuser posted image  Pa me zanima, kako vi shranjujete premajhne oblekice od svojih dojenčkov? Rada bi, da bi ostale lepo ohranjene še za naslednjegauser posted image . Na podstrešju imamo dovolj prostora, žal pa tudi na tone prahu, pa zelo verjetno tudi kakšnega ˝podnajemnika˝user posted image  Sem študirala, če bi vse skupaj dala v velike vreče, jih zavezala in dala v kartonaste škatle. A bo vredu?

Boni

clock-img

25.09.2005, 11:33

clock-img

miševi

pencil-img

888

Jaz jih lepo oprane in zlikane zložim po številkah v vreče in le-te v plastične škatle, pa še gor napišem, katere velikosti oblačil so notri. Potem pa tovorimo na podstrešno...

clock-img

25.09.2005, 11:33

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Tudi jaz bom vse spakirala v vrečke,potem pa še v škatle.Upam,da bo v redu.Če ima pa katera boljši predlog,pa na dan z njim user posted image  

clock-img

25.09.2005, 11:34

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Kje pa dobiš plastične škatle?

clock-img

25.09.2005, 11:38

clock-img

Anonimen

Jaz pa sem jih najprej dala v škatle in nato ovila z vrečo, s tem, da sem v škatle k cotikam dala take lističe, ki sem jih kupila posebej za shranjevanje oblačil oz. zato so narejene...mislim pa da sem jih kupila v ikei user posted image  nisem ziher...no, pol pa to vse na podstrešje za naslednjega, ki ga komaj čakamo....

clock-img

25.09.2005, 11:39

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz jih shranjujem v veliki škatli, oprane ,vendar jih ne zlikam,ampak samo zložim, ker sem jih morala pri ta drugem otroku v vsakem primeru zopet oprati in zlikati. Se pa kar nabere te "krame", zato sem se odločila-po drugem otroku, da zanimiram sestro, da jih vzame, ker ima tudi namen imeti otroke. Torej sem se rešila velike škatle. Nekaj pa sem jih dala v posebno škatlo-za vsakega otroka svojo, kjer so spravljene oblekce za spomin in jih bosta kasenje dobila
Drugače pa bi jih podarila.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

25.09.2005, 11:41

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Jaz sem pa veliko dobila sposojenega zato premajhne sproti vračam. Moje pa posodim sestri.
mogoče bi prav prišle space bag vrečke

clock-img

25.09.2005, 11:46

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz jih sproti nalagam v space bag vrečo, ki jo imam kar v omari, vendar ne izsesavam zraka ampak samo zadrgo zapnem. Ko bo popolnoma polna pa jo izsesam in spravim.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

25.09.2005, 11:53

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Žiža, samo informativno. Space bag vreče so vsaj po mojem mnenju en velik šit. Jaz sem jih kupila že ene 3 leta nazaj. Problem je v tem, ker vakum čez čas spusti, ta čas, ko pa drži, pa se obleke not osmradijo- dobijo vonj po zatohlem. Pa še vse pride ful pomečkano ven, ne glede na to, kako lepo noter zložiš.

Drugače pa sem tudi jaz oblekice že sedaj po velikosti sortirala.

Lp

Boni

clock-img

25.09.2005, 11:54

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz jih dam v vrečko in nato v omaro, ki je namenjena samo shranjevanju starih oblačil (moja tašča se namreč ne more ločit od ničesar) v sobi, kjer se itak nabira krama.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

25.09.2005, 11:56

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Baje je fajn, če jih opereš samo z praškom, brez mehčalca in popeglaš...
(pojma nimam zakaj)

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

25.09.2005, 19:00

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz vse oprano, zlikano in zloženo po št. zložim v lične kartonske škatle in po potrebi posojam naprej oz. imam pospravljeno v spalnici.user posted image

clock-img

25.09.2005, 22:16

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Cunje, ki jih pospravljamo za daljše obdobje naj ne bodo zlikane, ker postanejo rumene in jih je treba zaradi tega še enkrat oprat.

clock-img

26.09.2005, 08:31

clock-img

miševi

pencil-img

888

Plastične škatle sem jaz kupila pri najboljšem sosedu - spodaj prozorne, z odprtino za roke na obeh straneh, pokrovi so pa modri, rdeči... Prav zaradi tiste odprtine dajem oblekice še v vrečke, ki pa jih vseeno malo prebodem, da "dihajo", da ni čisto zadihtano.

clock-img

29.09.2005, 23:00

clock-img

janč

pencil-img

136

jaz jih na isti način
pasaj ji itak potem opereš in prelikaš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem