writing-img

shranjevanje receptov

clock-img

16.09.2009, 22:32

clock-img

maca24

pencil-img

269

Pozdravljene.
Res me zanima kako ve shranjujete svoje recepte (mislim v pisni obliki, ne na računalniku).
Ali obstajajo za to kake posebne mape, beležke... kaj izvirnega in zanimivega?user posted image

Zares bi si rada uredila svoje recepte, pa ne vem kako in kam. Prosim pomagajte.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

clock-img

16.09.2009, 22:38

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Jst ih napisem v pisni obliki na racunalniku , potem ih sprintam in dam si v mapouser posted image

clock-img

16.09.2009, 22:53

clock-img

onka

pencil-img

210

IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen

Jst ih napisem v pisni obliki na racunalniku , potem ih sprintam in dam si v mapouser posted image

Tudi jaz. Iz revij Anja, Liza pa sem jih ven izstrgala, dala nazaja v omaro in pozabila nanje.user posted image user posted image Zdaj bo zima pa se bo bolj kuhalo in peklo, pa morebiti še kaj uporabim.

clock-img

16.09.2009, 23:01

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 10:11

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Imam debel zvezek, nekaj napisano, nekaj izrezano iz revij in zalimano ali pa samo vtaknjeno.

Sem se pa pred 2 letoma lotila e-kuharske knjige, ful sem jo lepo oblikovala, slikce zraven prilimala, iskala vse možne jedi, ki so nam všeč, ki bi dale kako idejo.......ene 90 strani sem že imela, potem pa smo se selili, pozabila shrant na glavni disk, mož je vse ostale datoteke pobrisal in je vse šlo v franžeuser posted image . Nikoli večuser posted image

clock-img

17.09.2009, 12:30

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz jih pišem v en rokovnik.

clock-img

18.09.2009, 15:45

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Za recepte imam dva rokovnika in sicer enega za pecivo in sladkarije,drugega pa za skuhe in vlaganje.

clock-img

18.09.2009, 16:24

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Sprintam, dam v plastični ovitek, ki se vpne v fascikel. Ko rabim, vzamem iz fascikla in imam recept na pultu brez strahu, da bi se umazal. Nimam pa še nič sortirano, ker jih nimam veliko, bo pa treba narest nekaj v tej smeri. Printam res samo tiste, ki so nekaj posebnega in sem jih sama preizkusila.

clock-img

19.09.2009, 11:20

clock-img

maca24

pencil-img

269

Sem našla en rokovnik na straneh Založbe Obzorja. Sem ga naročila in javim kako se obnese.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

clock-img

19.09.2009, 21:36

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Recepte imam:
- v zvezku, ki sem ga podedovala od sestre moje stare mame
- nametane v mapi (izrezke iz revij, časopisov ipd.)
- vtaknjene med platnice drugih kuharskih knjig
- shranjene v datotekah v računalniku.

Žal na tak način nikoli nič ne najdem user posted image in vedno znova recepte iščem na netu oz. uporabljam Kuharico s. Vendeline user posted image

clock-img

20.09.2009, 08:08

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

načeloma jih pišem v zvezek, kar je iz kulinarike pa imam natisnjeno, plastificirano in vpeto v mapo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

22.09.2009, 11:04

clock-img

honey

pencil-img

2567

Vse recepte, ki si jih sama sprintam iz računalnika, imam vpete v mape - take, ki se preluknjajo. Potem imam pa ločene mape po barvah - ena za sladice, ena za priloge, ena za glavne jedi itd. Tega imam ogromno user posted image . Ampak v poštev mi pridejo bolj kot ne samo mape s sladicami - kuham itak eno in isto user posted image Čeprav pa moram reči, da poleg vseh map in kuharskih knjig, ki jih imam, še največ koristnih in uporabnih receptov dobim kar iz kuharskih kartic, ki jih prejemam po pošti. Sem jih naročila že pred leti, pa so jih takrat nehali pošiljat, zdaj pa so jih spet začeli. So res praktične - razdeljene po področjih, pregledno imam spravljene v škatli, razumljivo napisani recepti in tudi zraven čas,ki ga porabiš.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem