writing-img

silikon ali lateks duda

clock-img

04.10.2005, 21:08

clock-img

renan

pencil-img

1377

Drage mamice, vprašanje nevednice:

Kakšno dudo priporočate za novorojenčka? V čem je sploh razlika med silikon in lateks dudami?

Hvala!user posted image

clock-img

04.10.2005, 21:23

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Po mojem vedenju ni med materialoma nobenih razlik, ki bi nakazovale na koristnost oz. prednost enega ali drugega.
Večina mamic izbira silikonske dude iz estetskih razlogov; tudi meni osebno silikonska duda na pogled učinkuje čistejša in lepša od kavčuka. Zdi se mi tudi, da se silikonska duda počasneje obrabi.

clock-img

04.10.2005, 21:35

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem kupila obe verziji, pa bomo vidli, katera mu bo bolj odgovarjala, seveda, če jo bo sploh potreboval.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

04.10.2005, 21:46

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Tudi jaz sem kupila obe varianti od NUK-a.

Baje imajo vsaka ustka svoj faktor. Enim dojenčkom pašejo kavčukove, drugim slikonske dude. So pa tudi taki, ki dud sploh ne marajo in so še hujši, ki jim odgovarja le določena znamka (NUK, avent itd..) ..zdaj se pa znajdi user posted image

clock-img

05.10.2005, 01:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.10.2005, 07:13

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pina ima NUKovo iz kavčuka. Tudi ona ne mara silikona. Od začetka je imela tudi ona sicer silikon na flaški, ampak potem smo tudi tam orali prešaltat na kavčuk.

clock-img

05.10.2005, 07:14

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

tem, da iz kavčuka čez nekaj časa postane lepliva in lahko začne smrdet, se pravi kupiš novo. Silikonska je pa bolj obstojna.

clock-img

05.10.2005, 13:33

clock-img

Annny

pencil-img

4837

NUKOVA silikonska je pri nas zakonuser posted image

clock-img

05.10.2005, 13:50

clock-img

Anonimen

naša ma najraj silikonske. kavčukove tut men prov grozn škriplejo ko jih drgne po zobeh..uuuhhh kr skoz ušesa mi gre :)

clock-img

05.10.2005, 17:14

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Naša pa ni čisto nič izbirčna - silikon, kavčuk, avent, nuk - vse vlečemo. Kar je pravzaprav čist Ok, se ne bo pretirano navezala na nobeno. Vsekakor potem, ko pogruntaš, katera mu paše, kupi več takih dud, da ne bo preveč znucal ene in se potem ne bo hotel ločit od nje. Še posebej je to problematično pri kavčuku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem