writing-img

silikonska pištola

clock-img

17.11.2009, 14:59

clock-img

livia

pencil-img

2395

Jaz bi si rada kupila pištolo s silikonskim lepilom.
Kje se to kupi? Na kaj je treba pazit pri nakupu?

A to imaš polem neke silikon palčke, ki se not ustavijo in lepi? Kaj pa ko nehaš, a se to strdi in je potem spet uporabno?

clock-img

17.11.2009, 15:21

clock-img

luan

pencil-img

716

Jaz sem jo kupila lani v Merkurju.Cene se ne spomnim, ni pa bila draga.

clock-img

17.11.2009, 16:24

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Pa Lidel(vidla lani), Hofer(vidla lani), spar, merkur, obi in...... jih imajo tudi. Cen pa ne vem

clock-img

17.11.2009, 16:29

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

cene so kokr sm nazadnje gledala med 10 in 20€. razlike kakšne hude med proizvajalci ni. glede palčk pa tko - zmeri se segreje (in stopi) samo skrajni rob, tko da je palčka uporabna tudi leta če jo boš pač tok dolgo mela...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

17.11.2009, 18:32

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

jst kr velik ustvarjam s pištolo...sm jih že kr neki zamenala mislim, da boš najbolj kvalitetno kupla u Merkurju, tud palčke tam dobiš, ker so zlo potrošn material, če seveda velik delaš.:)

palčko pustiš u pištol, tk k je že pred mano napisala se topi samo sprednji del palčke...ko se ti stopi 3/4 daš notr naslednjo da prvo rine,...no nč kej posebnga ni:)

priporočam pa res da jo kupš u Merkurju

clock-img

17.11.2009, 19:44

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Jaz imamo eno crno-rumeno, prodajajo tudi v Sparu. Mislim, da so silikoni nekih 6€ al kolk ...

clock-img

18.11.2009, 11:16

clock-img

Nanija

pencil-img

13

Kupiš jo lahko tudi v vseh bolje založenih hobby trgovinah. V Kranju sem jo ravno včeraj gledala v Hobby Artu in imajo 2 velikosti, cene so pa 4-10 €. Za palčke pa nevem cene ... user posted image

clock-img

18.11.2009, 21:01

clock-img

buček

pencil-img

143

lekrek,prometej merkur,merkator...cena pa od 6e naprej.

clock-img

19.11.2009, 15:35

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem jo že pred leti kupila v Obiju. Sem jih pa zadnjič spet videla. Po moje imaš še več vrst. Moraš pa pazit da zraven kupiš ustrezne palčke, ker so različne po debelini.

clock-img

20.11.2009, 21:04

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Jaz imam pistolo od pattaxa - sem sla pogledat user posted image  Tako da tudi vlozke te kupujem, ki so seveda najdrazji.

clock-img

20.11.2009, 22:05

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz sem pa to pištolo nekje dobila in pojma nimam kje. sej pištola je u redu, ampak sem ugotovila, da zanjo potrebujem bolj ozke silikonske palčke.  tle pri nas jih ne dobim. kje jih majo v LJ?

clock-img

07.12.2009, 10:31

clock-img

Nanija

pencil-img

13

Prometej ... user posted image   Alpa kak Obi ipd..

clock-img

07.12.2009, 13:40

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Jaz imam pistolo od pattaxa - sem sla pogledat user posted image  Tako da tudi vlozke te kupujem, ki so seveda najdrazji.

No jaz imam enako.

clock-img

09.12.2009, 10:43

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ena se mi je zlomila, ker nisem mogla dočakat da se palčka-lepilo dost segrejeuser posted image  - eno posodla se je ne ki sklumpala in tak sem zdaj brez user posted image
Čakam na novo

clock-img

10.12.2009, 12:57

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Jaz imam dve.

Eno standardno od pattexa, ki se jo dobi v skoraj vsaki trgovini
user posted image
btw - lahko uporabiš bilokatere "metke", ki so iste oblike. Ni potrebno da so ravno pattex.

potem pa imam eno malo boljšo, ki deluje pri nižji temperaturi. Je primerna tudi za otroke in lepiš lahko tudi na bolj občutljive stvari. npr. balon

user posted image

"metki" so drugačne oblike, malo potlačeni in krajši in zato bistveno dražji. Malo cenejši so v Promaku v LJ

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 10.12.2009 12:59:46 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

10.12.2009, 13:25

clock-img

Anonimen

Jaz sem jo kupila v Merkurju eno Bosch-evo (zelene barve) pa fina mi je, ker ima ta nastavek, kjer gre silikon ven malo daljši in čisto ozek (ne tako širok kot naprimer ti zgornji dve). Cene se pa ne spomnim.

clock-img

10.12.2009, 14:02

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

otika - a tako?

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

10.12.2009, 14:38

clock-img

Anonimen

jaaaa tako imam in je super ... me prenaša že 10. leto user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem