writing-img

silk-epil

clock-img

16.04.2007, 20:48

clock-img

čaki

pencil-img

1009

kakšnega predlagate oz. imate?? bi tazga ki ga pol ko se napolni, ohk še uporabljaš brez elektrike, pa ki ne boli preveč user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2007, 20:52

clock-img

Anonimen

Mam, phillips,  je na štrom, boli ko user posted image , itak. Raje brijem. user posted image

clock-img

16.04.2007, 21:00

clock-img

Anonimen

Jaz sem ga tudi imela. Tako kot me je to puljenje bolelo, me tudi popadki niso. Raje brijem.

clock-img

16.04.2007, 21:01

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

browna imam.

clock-img

16.04.2007, 21:12

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Philips, je bolelo na začetku, zdej sem se pa navadla, ampak samo noge, drugje pa brijem. Je pa na elektriko, nima polnilca.

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

16.04.2007, 21:29

clock-img

Anonimen

Brown... Nima polnilca.
Boli, če so dlake daljše. Ponavadi, če si jih dolgo ne pulim z mašinco si najprej kupim depi. kremo, in če z par dni ko zrastejo par mm. si jih populim.
Si pa depiliram z mašinco sam noge (tud zgornji del).

clock-img

16.04.2007, 21:34

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

jaz sem ga imela pred leti. no way, da sem prišla od gležnjev do kolen.

Dobro si povedala Splišniuser posted image

se mi zdi obisk pri kozmetičarki in voskanje še kar sprejemljivo glede bolečine.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

16.04.2007, 22:25

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Jest mam tud Braunovga je na elektriko, ga uporabljam do kolen in boli samo kadar ne pulim redno, potem se navadiš, je pa depilacija bolša kot britje, k dalj časa zaleže! Splača se kupit takga k ma čimveč pincet, da si čimprej fertik. user posted image

clock-img

16.04.2007, 22:37

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ni šanse. Enkrat probala pa nikoli NIKOOOOOLIII več.user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

16.04.2007, 23:01

clock-img

solatja

pencil-img

952

mam philips in je zakon!! (pa ne zarad tega, ker bi bil philips user posted image ).  sem se ga zelo navadla in se sčasoma tud dlake zradčijo, bolečina zgineva... ko sem se prvič ene 9 mescih depilirala (vmes sem se brila - pomanjkanje časa pačuser posted image ), sploh ni bilo hudo. in se takoj pozna, da sem se nehala brit: manj dlak, manj goste, vedno manj časa pobere, pa zmeraj manj boli... (čakam, da popolnoma neha bolet in pol da nehajo dlake rastuser posted image user posted image ). pa uporabljam ga že skor 10 let.
res pa je, da nikoli ne pobereš vseh dlak (razen ko jih maš 10 za populituser posted image user posted image ), zato grem ponavadi po depilaciji pod tuš, sperem dlake in pobrijem na gladko. in pol mažem kot nora!! user posted image user posted image

clock-img

17.04.2007, 06:55

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Brown... Nima polnilca.

Isto. Brijem se že kar nekaj let (cca 8 let) in si "oskubim" vse: noge, pod pazduho in še bikini - ampak tukaj najbolj boli, pa se moram psihično pripravit, če sem se prej na brzino z britvico pobila. Dugače pa ni take sile - je za preživet, le kožo moraš fajn nategnit oz raztegnit.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem