writing-img

silvestrovanje

clock-img

29.12.2004, 14:16

clock-img

neja.ana

pencil-img

23

Sicer načeloma se mi zdi ok, ampak vseeno imam malo slabo vest.:ups:
Namreč naneslo je, da smo se s prijatelji danes odločili, da bi pa le šli ven silvestrovat (večerja, ples v restavraciji), čeprav je bila najprej mišljena večerja doma in silvestrovanje s 14 mesečno hčerkico. Ampak itak gre ob 19h spat in potem če se bo slučajno zbudila bosta ob njej babi in dedi, tako da bo poskrbljeno za njo in še stara starša bosta vesela, da nista sama doma.:)
Mislim, da si po enem letu neprespanih noči zasluživa tudi eno samo najino, ki mi bo dala energijo za nazaj in za naprej. :bravo:
A se vam zdi prav ali sma krivična in bi morala bit doma, ker je ravno silvestrovo? Saj v bodoče, ko bo večja, bomo seveda skupaj, ampak zdaj, ko naju še ne pogreša tako zelo, se mi zdi, da ni kaj narobe, če izkoristiva priložnost in se malo pozabavava?:sloncek:

Lp, :rozica:

clock-img

29.12.2004, 14:28

clock-img

kalimero

pencil-img

438

Če si želita iti, če imata varstvo, zakaj pa ne. Baby bo lepo spančkala, babici in dedku se bo fino zdelo, vidva pa bosta uživala.
Fajn se imejta:bravo:

clock-img

29.12.2004, 14:39

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Hvala bogu, da gresta. :bravo:Saj rabita tudi čas samo za vaju!! Saj mala ne bo nič trpela, nobene škode ne bo utrpela, vidva pa to rabita. Uživajta in ne misli med tem ves čas na hčerko!!:)LP

clock-img

29.12.2004, 14:57

clock-img

Anonimen

Brez slabe vesti, ti samo uživaj!!! Srečno!

clock-img

29.12.2004, 15:20

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Brez slabe vesti vi kar pejta žurat. Pa čeprav vem kako je saj, ko grem jaz vn si vedno mislim kaj počne najin sonček.:duda: To je pač materinski nagon... ampak malček prostih uric tudi rabiš, da se napolniš z energijo.

:sloncek:LEPO praznujta in uživajta!:sloncek:

clock-img

29.12.2004, 16:01

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Naš škrat je rojen marca in sva si prvo silvestrovanje tudi privioščila skupaj s prijatelji, malček (9m) pa je spančkal pri babiki.
Brez slabe vesti se lepo imejta :)
LP :rozica:

clock-img

29.12.2004, 16:53

clock-img

lorelei

pencil-img

263

NIč slabe vesti, kar uživajta!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem