writing-img

siroko povijanje

clock-img

02.01.2009, 13:27

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Mene pa zanima,ce je katera ,ki je rodila v bolnisnici Trbovlje in a v njej povijajo siroko?Eni recejo,da samo ce po pregledu zdr. rece da je treba siroko povijat povijas ,drugi pa da na zacetku morajo biti vsi dojencki tako poviti???A mogoce zna katera pravi odg???LPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.01.2009, 17:59

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Včasih so bili vsi dojenčki široko poviti, danes pa le tisti s slabimi kolki. Vsi dojenčki imajo namreč UZ kolkov, kjer vidijo kakšni so.

clock-img

02.01.2009, 19:54

clock-img

Anja24

pencil-img

492

V Trbovljah novorojenčke povijajo na široko vsaj do prvega UZ (šest tednov). A greš v trb. rodit?

clock-img

03.01.2009, 22:37

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Ja, v Trbovlje grem rodit.A potem je to tako 6 tednov?In ce je ok ni treba vec,ce pa ne pa je treba kolikor pac zdravnik rece?Hvala za odgovore...LP

clock-img

03.01.2009, 22:40

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

To mi je malo čudno, zakaj delajo UZ kolkov šele po 6 tednih. user posted image V Celju ga naredijo zadnji dan, preden greš iz porodnišnice domov in ti že takrat povedo, če moraš široko povijati ali ne.

clock-img

04.01.2009, 14:37

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Ja tudi meni je tako logicno kot ti pravis,da je v Celju.Ne razumem zakaj bi povijali ce ni potrebno?Cudno...Ampak mislim da v Trbovljah skoraj vsi povijajo?user posted image

clock-img

04.01.2009, 15:30

clock-img

Ryssa

pencil-img

1026

Pa sej ni nič slabega široko povijat vsaj 6 tednov. Mi smo sicer imeli slabše kolke in smo morali povijat do treh mesecev, vendar če bi imela še enega in tudi če bi imel 1a kolke bi ga povijala široko. Je veliko lažje otroka prijet v roke in nosit. Se pa tudi zgodi da so ob rojstvu kolki 1a potem se pa poslabšajo in sigurno je boljše povijat prej kot pa potem. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem