writing-img

sirup za imunski sistem

clock-img

08.09.2005, 11:33

clock-img

Vanja-7

pencil-img

131

Lansko leto sem naši tamali dajala Sanatogen sirup in je pomagalo. Letos pa ga nimajo v lekarni, katere sirupe ve uporabljate.

LP

clock-img

08.09.2005, 11:38

clock-img

Anonimen

Sanatogen so nehali delat, jim je potekla licenca, pa je niso podaljšali. Jaz mojemu triletniku dajem sirup Čebelica Maja na osnovi medu in matičnega mlečka. Je dobrega, jagodnega okusa, prodajajo ga pa v lekarnah kot tudi v Mercatorju, je pa okoli 1.300 tolarjev.

clock-img

08.09.2005, 11:43

clock-img

smrček

pencil-img

699

Pri kateri starosti pa mu lahko že dam omenjeni sirup?

clock-img

08.09.2005, 11:43

clock-img

Anonimen

Ja, jaz tudi tega po al bininem nasvetu. Je pa to multivitaminski sirup.

clock-img

08.09.2005, 11:53

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Cebelica Maja

clock-img

08.09.2005, 11:55

clock-img

Anonimen

Smrček, jaz mislim da od enega leta nprej čist komot. Saj prej pa itak ne rabijo toliko, ko so bolj v domačem okolju...mislim, niso v vrtcu pa v varstvu, pa to.

clock-img

08.09.2005, 12:17

clock-img

Anonimen

js ga mam pa se komi kdaj ji ga spomnem dat. od 1 leta dalje je drgač

lp, lara

clock-img

08.09.2005, 13:07

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

al bina je napisal/a:

Sanatogen so nehali delat, jim je potekla licenca, pa je niso podaljšali. Jaz mojemu triletniku dajem sirup Čebelica Maja na osnovi medu in matičnega mlečka. Je dobrega, jagodnega okusa, prodajajo ga pa v lekarnah kot tudi v Mercatorju, je pa okoli 1.300 tolarjev.

A res??? A nehali so ga delati? Škoda, meni se je pri starejšem zelo dobro obnesel. Na srečo ga imam še pol flaše.
Drugače pa jaz pri starejšem prakticiram kar med in mleko, pri tamali pa sem zdaj začela s Čebelico Majo (po Al bininem nasvetu ) in upam, da bo delovalo.

clock-img

08.09.2005, 14:24

clock-img

Anonimen

Ja, nehal delat, smotkoti.

Jaz bi tud našemu dala med, pa ga nemara, tako ga pa poje...v sirupu. Nejcko, daj poglej, da ti ni že rok potekel, ko je enkrat odprt, ga je treba hitr porabit.

clock-img

09.09.2005, 07:07

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Prej nič, sedaj ko je v vrtcu, pa Pikovit.

L.p.

clock-img

09.09.2005, 07:41

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jst tud mam to čebelico majo, pa mi je GROZNEGA okusa no glavno da naša to je, sicer ji pa dam ko se spomnem, kar pa ni pogosto, ker ponavad ko na žličko nalijem pol reče ne in evo kaj nej s tem, pol pa skor bruham, ko morm to pojest, al pa mojmu tišim da naj on poje. stran mi je škoda vržt

clock-img

09.09.2005, 08:09

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Jaz pa mojemu skoraj dvoletniku dajem kar Noni in pomaga!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem