cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sirup za kašelj

clock-img

16.12.2004, 09:12

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Hojla,
Moj dveletnik je začel včeraj smrkati in kašljati.A mogoče obstaja kak dober sirup,ki bi umiril ta nadležen kašelj?Vem,da se da doma narest sirup iz smrekovih vršičkov(sedaj je itak še prezgodaj-dela se spomladi)ampak me zanima,če se kje da kupit tale domač sirup?
LP,LadyB.

clock-img

16.12.2004, 09:27

clock-img

Anonimen

Hojlaa ja no v zeliščni lekarni,v specializiranik prodajalnah zelišč.Lahko pa greš tudi v mestno lekarno povprašat za kakšen učinkovit sirup.
lp,pa da kašelj hitro preide..Neva:rozica:

clock-img

16.12.2004, 09:58

clock-img

Sonka

pencil-img

310

slezov sirup - preizkušeno pomaga

Lp

clock-img

16.12.2004, 10:00

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Tudi pri nas pomaga slezov sirup.
Lp

clock-img

16.12.2004, 10:02

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Sirup iz smrekovih vršičkov prodajajo v Mercatorjevem Hipermarketu.

:duda::duda::duda:

clock-img

16.12.2004, 10:52

clock-img

Amai

pencil-img

76

Tudi jaz sem kupila sirup iz smrekovih vršičkov v Mercatorjevem hipermarketu. Naš je sicer mlajši - 7mes, pa mu je pediatrinja predpisala (mislim da se dobi tudi brez recepta) Sinecod kapljice, za malo večje je mogoče tudi že sirup. Kapljice smo mu dajali pred spanjem (da je vsaj malo spal) in je v kakšnem tednu popolnoma nehal kašljati.

clock-img

16.12.2004, 11:56

clock-img

NATAŠA11

pencil-img

31

Nam pomaga slezov sirup in cvetovi kamilice zaviti v gazico in plenico, ki jih pregrejem z likalnikom in dam sinku na prsni koš.:)
Upam, da bo pomagalo in bo kašelj minil.

clock-img

16.12.2004, 14:33

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Za izkašljevanje uporabljamo Prospan.

clock-img

16.12.2004, 23:11

clock-img

Sarina

pencil-img

415

Ja, tudi mi smo uporabljali Sinecod kapljice (ko je bila stara nekaj mesecev) - so pomagale, zdaj ko je že malo :roza::duda: večja pa smo imeli Prospan , pa ji je tudi pomagal. samo je pa ogaben in je prava umetnost preden jo pripravim, da ga poje.

clock-img

17.12.2004, 10:53

clock-img

niki5

pencil-img

1902

zanimivo.. naš ima pa rad prospan, je sladkega okusa in ga komaj prepričam, da ne more več kot 2 žlički dobiti. :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem