cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sistem. pregled pri 3. letih

clock-img

23.10.2007, 15:31

clock-img

petrika

pencil-img

66

Kmalu imava s sinom sistematski pregled pri 3. letih. Ko mu samo omenim, da greva k teti zdravnici, se začne jokati, da ne gre. Ima kdo kakšno idejo, kako ravnati, ker sem že zdaj vsa živčna?user posted image

clock-img

23.10.2007, 15:35

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Zamenjaj zdravnico. Naš se je jokal zdaj tri leta zaradi ene čudakinje, čim jo je zagledal, zdaj je pa zadovoljen, ko smo zamenjali. Aja, pa pošlji moža, mogoče bo malemu drug filing, pa ne bo jokal.

clock-img

23.10.2007, 15:59

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Zamenjaj zdravnico.

Al pa malega.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

23.10.2007, 17:17

clock-img

madeja

pencil-img

15

Moja se je zdravnice bala ko je bila stara slabe dve leti. Potem sem ji kupila zdravniški pribor in sva se doma igrale zdravnike. Ona je poslušala srček, mi dala zdrvila in inekcije,... Od takrat se ne boji zdravniceuser posted image , še vedno pa se boji ko ji vzamejo kri.user posted image

clock-img

25.10.2007, 15:44

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Fajn je, če mu razložiš in pokažeš, kaj bo zdravnica delala in kako približno bo vse skupaj potekalo. Tako ga bo manj strah.
Jaz sem bila pred slabim mesecem prav presenečena nad mojo triletnico, ki je lepo dala prstek in niti malo zajokala, ko so ji kri vzeli, sem ji pa že prej povedala, da bo dobila majhno pikico, da ji bodo vzeli kapljico krvi, da bodo lahko pogledali...

clock-img

02.11.2007, 02:26

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Fajn je, če mu razložiš in pokažeš, kaj bo zdravnica delala in kako približno bo vse skupaj potekalo. Tako ga bo manj strah.
Jaz sem bila pred slabim mesecem prav presenečena nad mojo triletnico, ki je lepo dala prstek in niti malo zajokala, ko so ji kri vzeli, sem ji pa že prej povedala, da bo dobila majhno pikico, da ji bodo vzeli kapljico krvi, da bodo lahko pogledali...

enako.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem