writing-img

sistematski pregled 6-mesečnika - urin

clock-img

12.03.2013, 11:06

clock-img

Kajchyy

pencil-img

21

živjo,

eno morda smešno vprašanje. ko je treba v laboratorij prinesti vzorec urina - koliko urina mora biti? glede na tisto malo lulanja, ki ga ima polletni otrok, pa še srednji curek je treba ujeti... user posted image da se mi ne bojo smejali v ZD, ko bom prišla s tistimi parimi kapljicami, haha :) že tako bo zelo zabavno loviti curek user posted image

clock-img

12.03.2013, 11:50

clock-img

Zora*

pencil-img

195

Ne vem točno, a se mi zdi, da je kakšne 10-20 ml dovolj.

V lekarni lahko kupiš vrečke za zbiranje urina pri dojenčku. Je posebno oblikovana in lahko jo nalepiš okoli spolovila ter počakaš, da se polula. Važno je tudi, da v laboratorij odneseš svež urin.

clock-img

12.03.2013, 12:29

clock-img

Kajchyy

pencil-img

21

a no vidiš, tega sploh nisem vedla. So mi pri pediatru rekli, da naj kupim tisti lonček za urin v lekarni in da naj potem čakam in lovim urin user posted image

clock-img

12.03.2013, 12:31

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Nič ne loviš urina. Pojdi nazaj K P in naj vrečko dajo na lulček. urin loviš takrat ,ko je otrok izven plenic

clock-img

12.03.2013, 14:23

clock-img

Zora*

pencil-img

195

Pri nas vrečke ne dobiš pri pediatru, ampak jo kupiš v lekarni. Pa kupi dve, ker, če boš doma imela le eno, jo boš narobe nalepila ali polila ali pač nekaj. Preiskušeno user posted image  

clock-img

12.03.2013, 14:25

clock-img

Kajchyy

pencil-img

21

bom šla res kupit pa poskusila :)) sem že mislila da bom morala plenico odtisnit v lonček hahaha (hec)user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem